anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

30.1.14

asioita joihin voi kiinnittää huomiota

En ole kyl ennen saanut naapureilta valitusta. Joku on kävellyt liian äänekkäästi yöllä ja alakerran lapsi pelkää. Minähän tipsuttelen täällä tossuilla ja muutenkin pidän telkkaria hiljaisella. Enkä edes mene nukkumaan niin myöhään. Täytyy kyllä myöntää että olin unessa viime yön enkä kuullut mitään, mutta joku täällä on ilmeisesti käynyt pari kertaa vessassa yöllä. Se on kyllä myönnettävä myös, että kun olen sängyssä ja täällä joku tömpsii jaloillaan niin se tuntuu kyllä minussakin ääniaaltoina.
Enhän minäkään noista valita. Ainaista naurua, huutoa, lapsen töpsöttelyä... ja ne menee myöhemmin nukkumaan kuin minä.
Tämä on ihan perseestä. Jos joku ei saa yöllä unta, ei siitä heti aleta valittaa. Olisivat soittaneet poliisin, vittu. Oppikaa elämään Suomessa. kerrostalossa.
En mä jaksa oikeasti jaksa miettiä mitä se sanoi, mutta suodatin vain osan. Pahoittelin. Sanoin, että minä menen aikaisin nukkumaan. Noh, minkä sen voi omassa kotonaan. Vieraita.
Sitäpaitsi en ole 2kk oksentanut, mutta tänää ekaa kertaa sen tein. Sekin voi kuulua ties minne?
Ei minua kiinnosta. Yritän elää ihmisiksi ja teen parhaani ja jos se ei edelleenkään riitä, niin mitä minä voin tehdä? Ainahan noilla kolleilla on öisin juoksuaika, ja mitä minä sille voin jos joku kulkee edestakaisin.
Niin, minun vikani se ei ole ja en voi muuttaa poiskaan. Mistä minä tähän omakotitalon saisin yhtäkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti