anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.1.14

ai niin voisi julkaistakin... älkää nyt tekin saatana ahdistuko!

alkaisikohan sitä taas kirjoittaa, että vittu. vittu mikä uni. ahdistuksen kanahäkki. ei sitten voi huonommin päivä alkaa, kun jollain... huutoa ja syyttelyä, ja sain päähän jonkun dippikulhon, ja muuttamista ja äiti kertomassa kuolevansa kohta (jonkin leikkauksen jälkeen, miks muutettiin pois), ja suuttuu mulle kun alan itkeä miksei mulla ollut parempi lapsuus/äiti tms ja alkaa sekin vainoaa mua tupakoinnistani ja muutenkin mitä lie tyhmää mutta onneksi herätyskello soi ja pelasti. kaameat solmut mahassa ja pahoinvoin. Paikan nimi oli jokin Lai, missä kävin katsomassa bussipysäkin kun miten vitusta sieltä sit pääsisi kouluun, kun olin nuorempi siinä unessa ja äitiä kiinnostanut mun koulut, ei osannut sanoa vaikka sen makkarin ikkunasta näki suoraan ohimenevään bussiin.. no niin, kai sieltä yksi päätepysäkki Kyröön meni, mitä lie hemskattia.

sitten toki laitoin silmätippoja vähän vaikeasti silmiin, koska muuten jos niitä ei laita niin taitaa jokin verkkokalvo sulaa pois... en ollut niitäkään uni tippoja laittanut vähään aikaan, joten voi iik jos oikeesti tippuisi silmät pois. mutta unta sekin vaan, jotain mikä aiemmin liittynyt johonkin.

jos kaveri soittaisi ja kertoisi pystyykö se menemään leffaan. ei kyllä kiinnosta jännitys ja draama tällä hetkellä mutta kai sitä on oltava selväjärkinen katsomaan mitä vain. tai siis finnkinossa joku kommentoinut että viime vuoden parhaita elokuvia. kaverilla vissiin turvonnut naama jostain hammaslääkärireissusta niin ihan sama sitten sopiiko sillekään, vai ei.

Tietty mua harmittaa, kun maksoin kaikki laskut pois ensi kuun loppuun saakka, vaikka mulle ei nyt sitten jäänyt oikein mitään. jos sitä ens vko kävisi syömässä ilmaiseksi tuolla kaupungilla niin ei kai tässä sitten ruokaa tarvitsekaan, emt.

vitun kännäily eilen. join liikaa niin pitkästä aikaa. yksi 21 volttinen metsämansikka likööri on vielä, vain  vähän kumottu, tosin mutta niin päin puuta kyllä huh nyt meni, ei ... nooh, ei voi valittaa kun itse kömmähtelee ja mihin mun rahat muka paremmin menisi.

silmälaseissa joku hiusrako ja voisi harkita uusia.

kaveri soitti ja mennään leffailtaan. koira on sen porukoilla niin eihän mun tarvi sille hoitajaa hankkia. mutta vastaisuuden varalle mulla on nyt jonkun Annan numero, jos kaveri alkaa valittaa ja koira alkaa valittaa yksinään ja se estäisi leffaan menon...

köh köh. kylläpäs nyt kuivaa yskimistä yksikseen. täällä sisällä on niin vitun kylmä kun patteri lotisee ja tarvisi lisää painetta jonkun huoltomiehen pistää kun nämä pakkaset. 23 astetta -> 19 astetta tällä hetkellä. voisi soittaa sinne vaikka jos ne tekisi viikonloppu hommia tai en mä tiedä, jos ne taas kylmästi ilmoittaa äänensävyllä että vittuukos tänne soittelet. Mutta onhan toi niiden homma. Ja jos mä mitään jaksan puhua. Tämä köhä saa mut olemaan haluamatta puhumaan puhelimessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti