anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.1.14

2kk voimassa oleva CV-netti työpaikkahakemus

Bloggaan, kuvaan ja vaikutan sos.mediassa (Otsikko)
Kirjoitan tänne KNT-kampanja linkin kautta. Olen ollut töissä sahalaitoksen hissillä ja minulla on siitä eläke 2e/kk. Miksikö mainita se eläke, no siksi että olen nyt eläkkeellä, ja saisin hieman ansaita lisäksi siihen päälle, 460e. Olen 25-vuotias. Olen yrittänyt saada koiranhoito tehtäviä, sillä siivosinhan koirankakkaa leirintäalueella kesätöinä yksi kesä ja olin kassalla ja paistoin pihvejä ja kävin siivoamassa saunoja. Olen eläinrakas. Annoin kerran väärin rahasta takaisin, mutta muuten yhtä raskas työ se ei ollut kuin sahalla. Ei tunnu siltä, että minusta olisi myyntialalle, mutta hain sähköalalle ja sain puolet pisteistä vaadittavat. Luin Tieteen Kuvalehteä vuodesta 2001, ja älypulmia odotin eniten lehden ilmestymisestä. Lukio jäi kesken äidinkielestä kun en oppinut teksitaitoa vaihto-oppilasvuoden jälkeen. Kirjoitin kyllä filosofian ja psykologian mutta en pystynyt kompensoimaan. Kaikki työnantajani ovat sanoneet, että olen ollut hyvä. Joskus hiljainen puurtaja. Osaan hyvin englantia ja luenkin usein kirjoja englanniksi ym. Minulla on hygieniaosaamiskortti. Pienenä tein karkkipusseja mummun kioskilla, joka on nyt isäni isännöintitoimisto/tietokoneiden korjauspaikka, joten tulen yrittäjä perheestä. Opettelin tietokonetaidot itse mutta myös koulussa opin PowerPoint, Excel, Word, jne. Olen hakenut subwayhin ja kaupan kassallekin yli 5v sitten, mutta eivät ottaneet. Kunnalla oli työkokeilujaksoja myös ja näin vanhustenkodin ja käsityökeskuksen. Olisin voinut päästä siirtymätyöhön, mutta menin mieluummin matalan kynnyksen paikkaan nuorten kanssa päivätoimekseni Tampereella. Työt olivat tehdastyötä tai siivoustöitä joihin oli mahdollisuus päästä. Henkilökohtaisen avustajan ja kahvilaleipurin työt olivat vähän liian vaativia sille porukalle. Nuorille täytyy olla töitä vielä esimerkiksi kotihoito alalla, vaikka lähihoitajaksi en itse sopinutkaan. Tällä hetkellä olen TAKK englanninkurssilla ylemmälle keskitasolle. Harkitsen muitakin valmistavia opintokursseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti