anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

22.12.13

varmaan rankkaa lukea mun tekstejä itse kullekin

Miten voi kaikessa pikkujutuissa mennä koko päivä. Mua ärsyttää ettei naapurin rivitalon tyypit ole täyttäneet talviruokinta putkiloa, kun sitä pitäisi jatkaa koko talvi.
Eipä tuolla kovin talvinen sää kyllä ole mutta silti!
Tiskasin ja puhdistin lieden ym keittiön pintoja ja järjestelin ja pesin pyykkiä ja no.. kaikki pikkujutut taitaa vaan olla mun päässä. Kyllä mä kohta olen pakannut, kait..
Siskoni on noita netflixissä vie mun aikaa ja se temppuilee koko ajan. Jouluna mietin pelata vaikka pokemonia koko ajan kuin koko yön kuten kun sain game boy colorin, jippii.
Katsoin We are what we are. Kävin kaupassa. Salaattia, cherry zero colaa ja sellainen pakaste mousse suklaakakku, jonka söin kokonaan mutta sen lisäksi olen syönyt vain jogurtin ja puuroa.
Mulla menee juurikin kokonainen aski tupakkaa päivässä. Kumma juttu pitää taukoa 15 päivää, mutta ei kai mulla ongelmia tule olemaan. Säästypähän 80e. Eikä mulla olisi siihen varaakaan.
Alreightey ho. Kun vaan muistaa kaiken ottaa mukaan ja pitäisi olla ok.
rimmailen jotakin. Toisaalta ulkomaalaiselle suomenkieli kuulostaa laululta kuulemma.
Ei muistikuvaa, kuka niin on sanonut. Hyvä jos tunnistan edes kassaneitejä.
Eipä sitä, tulevaisuutta muuttamaan. Tai siis aivoni deterioiroituu lääkkeiden takia ja jos menee menneisyyteen estämään pahaa, niin miksi olisi enää olemassa vaikka estäisikin tuon pahan, jos sen takia kerran meni sinne jaa jaaa ja.. ei omasta todellisuudesta voi loggautua pihalle.
nii mitä olinkaan kertomassa. Mitäpä yleensäkään. Painosta kerroin jo että se on laskenut, mutta hitaasti ja joulu on tuossa kulman takana. väijyy... Ei yhtään konvehtia sitten! Varaudun jo pahimpaan, kaikki kulhot pullollaan simpukkasuklaita. Cokis jääkaapissa, ja hmm.. kakkua? no turha luulo, että söisin tähtitorttuja enää lisää paitsi yhden joka vuosi.
Aamulla aikainen herätys, noukkaisen jotakin ja meen pistäytymään.
Joulu saa sitten tulla. lahjakortteja vaateliikkeisiin oisi kiva, mulla ei juuri ole mitään järkevää vaatetta.
Ei sillä että sellaisia plus mallistoissa olisi. Tai siis mun korsetti on 36-40 kokoa, mutta se ei ole ihan mun vaatekoko. Viime yönä oli 8t korsetit päällä.
Sellaiset peppua kohottavat alushousut kiinnostaa mua. Tai ainakin kokeilumielessä. Ei mun pepussa vikaa.
plöts plöts sanoo mun elämä. Ei oikein ole mitään nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti