anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.12.13

Tuossahan ne, lukulasisi oottaa...

Motivaatio ongelmia sängystä noususta ja rappusten ylös menemisestä..( Kun tajuaisi pysähtyä siinä kirjoittamaan huoltomiehelle postia patteristani..)

Olin silti vain pari minuuttia myöhässä aamulla pistoksestani. Söin kroissantin kahvilassa (1€) ja päivätoiminnassa kalapuikkoja riisin ja kastikkeen kera. Kotona syönyt vielä muuta kuin vähän Ranchsipsejä.. Ei kai tässä ruokaa tarvi. Jos miettii vähän kauemmas menneisyyteeni.

Illalla kaverin luo JEE koiruutta nään kaveria. Mulla sille leluja. 
Eilen ilta oli tylsä mutta sit kaveri kutsui karaokeen olutravintolaan ja oltiin hetki siellä. Sillä oli joku miesviritys joten lähti hän ja minullekin kävi tuo..
3lt yöllä heräsin la-su yönä päänsärkyyn, söin pari karkkia mutta ne tuli heti ylös.. Pelkäsin turhaan vatsalenssua ja nukuin 12. meni Pokémon ohi. Piti katsoa katsomosta se tjtn..
Ens vklo saan palohälyttimen ja ja...
Sit Pe 13.12 mut bongaa hesasta ym Hobittii... Viime vuonnakin päästiin näytökseen hesanreissullamme. 

Mitäs muuta kauppalistaa tota noinnii.. Ei tää elämä niin jännittävä...;-/

Äiteltä s.postia mutta ei mua muu kiinnosta paitsi että saan lahjat pikkuväelle kun ne ei oo niin pieniä kohta enään tms..
Ei olla puhuttu since 2009 mutta en tiedä lasketaanko s.posti 4 vuoden jälkeen?
Se koitti Twitteristä seurata mut blokkasin sen. Plöööh
Saattanut mainita. Mutta harva lukee juttuja joten miksei kertaisi. Siis niinku todella lukisi lukisi. Vähän sitä on kuitenkaan teksti näyttää mun todellista älyä ja tilannetajua ja ÖÖÖöööö, viisaita päätöksiä ò_Õ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti