anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.12.13

Saanko kertoa siitä, kun kirjoittelin yksinäisestä pikku elämästäni johonkin nettiin

Tein sämpylöitä ja leikin jumppapallolla. Sämpylöiden teko kesti kauemmin, ne oli uunissa 15 min. minä, pallolla<- not so much. maha tuntui kyllä tiukalta, mutta mitä lie kuvitelmaa. enhän mä tee 300 vatsalihasliikettä päivässä.

laitoin 5e lapsikyliin ja syöpäjärjestöille.
Olen katsonut koko ajan charmedia ja vaan pitäisi ja pitäisi, mutta jätän huomisaamuksi osan ja tota.. noo eiköhän pikkuhiljaa kaikki järjesty...

niin tapahtumatonta kuitenkin. join vähän mehua ja strohia (60 vol) ja kaljan ja cherry zero colaa. Toivottavasti ei lopu makuunista heti, kuin kaupasta toi kausimaku. miksi tykkään, vaikka en tykkää kirsikoista, eos.

Laihtumisestani.. niin olen tasaisesti pudottanut painoa, mutta sitä ei lasketa koska se nousi yhtäkkiä monta kiloa ja nyt se on taas vasta aamulla oli 107,5.. ja joulu lihottaa kuitenkin.. kursiivissa kuitenkin, kuitenkin.
Siis melko kauan olen ollut kontrollissa muka, mutta mitä kontrollia se muka on.
Helppohan tästä pitäisi olla laihtua. En mä tarvi noita läskiohjelmia. Mitkä selittää jotain miten he sen omalla tavallaan tekee. Onhan se ihan ok, mutta toimii facebookissakin naistenlehtien jumppausvinkkeihin linkit. Paitsi että niitten mallit ei ole kovin normi-ihmisiä.

Nooh, hengästyin tänään vain vähän.. ja kävin kaupungilla eli kävelin tunnin ainakin, ja jos tekee edes jotain, niin hyvähän se.

ääh, mitähän olin kirjoittaa jostain mikä ei pidä paikkaansa, kun miettii päivämääriä ja koska olen tulossa kotiin isovanhemmilta. tai siis, pakkohan se on tulla aikaisintaan/viimeistään loppiaisena. siinä about

mulla on nyt vähän maha kipeä ja ikkuna auki, joten täytyypi lopetella. kaikki on ihan hoidossa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti