anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

30.12.13

päitä ja häntiä

Vasta tässä vaiheessa peliä muodostui raha ongelmaksi. Kai mun sit vaan täytyy jatkaa peliä kuten ennenkin, ja en ole saanut edes Hatching O poweria vielä. Pääsin kyllä sisään jo Lumiose cityn vaatekauppaan, mutta kai mun tarvii vielä tulla tyylikkäämmäksi. Tällä hetkellä mustissa vaatteissa ja violetti laukku mun hahmolla.

Miljoona juttua ennen kuin saa sen 16:sta o powerin, onkohan sen arvoista;
http://www.gamefaqs.com/boards/696959-pokemon-x/67757481

Niin ja ostin Blastoiselle sen mega stonen ja se muuttuu nyt tietty mega ringillä megaksi. Ei maksanut kuin liikaa, että piti myydä kaikki big nuggetit ja star dustit ym. Mietin että jos saan pokemon maileja pelissä niin voin muuttaa sen esineiksi ja myydä ne. Mulla oli jotain alle puolitoista tuhatta mailia tähän mennessä ja olen melkein pelannut läpi jo. En kyllä usko että kannattaa pelata pokemon liigaa uudestaan ja uudestaan vain rahan takia, jos ei pääse läpi, koska yhtäkkiä sulle jääkin vain pieni osa rahoista, kun häviät. Se oli eka kerta kun hävisin millekään.
Olen kerännyt yli 300 pokemonia jo eli puolet suunnilleen. Aika hauska, voisi olla vaikka tuhat pokemonia ja mä vaan keräisin niitä :D

No niin ,ei mun elämä ole muuta kuin pokemonia ollut tässä viimeiset 48 tuntia. Nukkumista lukuunottamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti