anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.12.13

mietintäpipo popsahtaa

jos jotain katsotte netflixistä, niin katsokaas silent hill 2.

Vähän kuin pelimaailma, mutta liian lyhyt elokuva siihen.

Katsoin joskus kokonaisen silent hill walkthrough:n youtubesta... tykkään katsoa kun muut pelaa jos ei lasketa näitä ammuntapelejä. pokemoneissa olen jäänyt jälkeen jo, pfft turha edes mainita.

niin, mitäs muuta voisi jouluksi suositella täältä kajsa tontun pajasta... hee..

En olekaan sitä niin ajatellut. Vaikka mitä reseptiä jakaa. Toisaalta syönyt tänään kotona lapin rieskaa ja siihen tuorejuustoa. Tuorejuusto sopii minkä leivän vain kanssa esim. voileipäkeksit, ja sit teen jotain pastajuttuja melko usein. Netissä ne reseptit on.. muu tulee sit mielikuvituksella, taidolla soveltaa jne..

huom, mulla oli kympit kotitaloudessa, ja kuviksessa. Enkku meni pelkällä laiskan taidolla, että osasin jututu muka enkä lukenut ja luokassakaan kai ollut koko aikaa käsi pystyssä... tai no, mistä sitä kymppejä nyt jaellaan.
Harmi kun tuntuu niin ideaköyhältä nytten. Äikkäkin masentaa kun en osannut esseitä tai tekstitaitoa. Pitäisi kaikki kirjoittaa uudestaan filosofiat ja psykologiat.
Ei järkeä.
Tekisi elämällään jotakin. Luovuus tulee siitä kun ilmaiseksi tekee. Se vasta motivoi - katsokaa nyt kaikkia näitä hyväntekeväisyysjuttuja. Ja toki viihdemaailmassa yhteen leffaan jota kukaan ei edes näe, laitetaan muutaman lastensairaalan verran rahaa. Tai no mitä imdb:tä lukee, paljon on ollut budjetti vaikka silent hill 2.sessa.

Jos se herätysvalo ei tule huomenna kotiin, niin minä lakkaan olemasta inhimillinen kun aamut on niin paskaa. Tai siis, heräile nyt siinä ihanuudessa kun joku tunkee vaippaa naamaan, ei kai siitä nyt kukaan tahdo herätä.... tai siis olisi ees ihana odottaa heräämistä, emt. kesällä oli kiva herätä valoisuuteen. Vaippojen ihanuus ristiriita, aah. Ristiriidat on niin mua. Kaikkihan sitä on vaipoissa olleet. Sou wat.

jou elikkäs. Kaikki parhaat jutut on varmaan jo keksitty. Tää vinkki toimii itsellekin. närhen näreet.
en mä noin puhu tai siis melko paljon toistelen jotakin... somatiikkaa tai jotain .. keksisi hienon nimen sille mitä kuullut puhuttavan jossain tai siis mikä nyt sanonta onkaan jokin, mitä toistellaan puheessa- vittu kun olin taas niin hereillä -äikän tunnilla...

no joo. ei toi oli partikkelia. en voi vittu julkaista nyt enää kun katosi kaoottisuuteen mun teksti. I guess I am so bad, even the Earth can't kill me... vai mitäs se nyt sanoikaan. Turha koko rakkausepisodi demonin ja noidan välillä. not meant to be, so mote it be, vai mitä. blessed be.
i am the queen, you are the bee...

Jeaa, free.

Varmaan olisi miljoona pikku juttua mitä voisi tehdä esim. imuroida, laittaa kuusi ja paketoida, mutta siirrän aina tätä kaikkea eteenpäin. No tossa oli kyllä kolme. onko huomenna jo keskiviikko...
piikille maanantaina. joku hululluluu joo, ja tarvisi siihen lääkkeen hakea tai jättää apteekkiin kun mulla on toi risperdal consta 3vk välein. Vaikea tajuta miks muut näkee mut silleen eri lailla kun mä oon tietääkseni ollut aina sama Kajsa ja sit jotkut paskoo siihen että oot huonossa kunnossa, ja sit mä vaan niinku nielen kyyneltä ja muuta ikävää kun ne ei näe mua kuin minä, että olen täällä kyllä hei ja oikeuteni minullakin olla olemassa, hei..
mutta kun sanat kääriytyy moneen muotoon ja lannistavat ja passivoivat...
tänään kyl vähän hypin kiukusta, kun postissa ei tullutkaan se mun herätysvalo...

mutta niin. miksen kahvakuulailisi ja käyttäisi jumppapalloa ja tekisi vaikka mitä liikettä, emt.. vaikka menisi noita rappusia edestakaisin. siinä vasta kunto kohenisi paitsi viimeksi meni joku 2-3 minuuttia edestakaisin kahvakuulan kanssa 5 krss rappusia niin en oo sit jaksanut koittaa enää esim. että tulisi tavaksi

mulla on hyvä lähtökuoppa, mutta pitäisi vähän enemmän ponnistaa.. tai no mikään lähtökuoppa oo, pikemminkin joku kaivo.. ja paljon lepakoita ja pimeetä kuin helvetiss....no ei kait.
ookke mä meen kohta tupakalle miljoonatta kertaa ja yksi purkki on täynnä jo tumppeja, stumps, stumpporna, eli mä tuskin jakselen mitään liikuntajuttua ainakaan. tylsyyttäni mä sitäkin teen. käsille tekemistä jne. hermosauhu, itsekäs mietintähetki, aikaaa... jotaki, emt.. taas lähempänätä kuolemata

rökning kan DödAaAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa

hei. tuntuu siltä että saisi ajatuksen ,kun on että hei, mutta oikeesti tällä valkoisella aivoalalla paljon mitkään ajatukset enää liity toisiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti