anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

17.12.13

let evil live..or die trying

Tuntui siltä, että tarvitsisin jotain informaatiota, mutta en tiedä mitä ..jeps hassunhauskaa.
Löysin chicken kormaakin pakkasesta. Ostin sen kai sokokselta eilen. Kivaa, päivällinen.
Ihan kohta pitäisi tulla jokin postin kotiinkuljetus ..olen katsonut vikaa harry potteria mikä ei ole kovinkaan miellyttävää, mutta onhan siinä hyvätkin puolensa. Nyt katson Siskoni on noitaa... onneksi en ole nähnyt sitä ja sitä jaksoa, koska osa noista jutuista on ihan aikuisille. Michelle Branch lauloi tässä jaksossa Goodbye To You:n
tykkäsin Michelle Branchista joskus, mutta tää sarja on ikivanha... ei sillä että olisin uskonut demoneihin millään tapaa esim miten ne tässä esitetään. loitsuista kyllä tykkäsin, pienempänä.. en mä niitä alkaisi facebookista keräilemään (vaikka kuulema juorupalsta onkin)
kaveri tahtoi liittyä twitteriin, koska sillä on ihastus Tuomas Enbuskeen... vanha muija, heh.
Kävin glögillä jouluotorilla ja mulle jäi vielä rahaa 10e loppuviikoksi. sitten saan taas rahaa ja voin ostaa menolipun ylöjärvelle, jes. Tai no, jos voin matkalaukkuineni mennä että ei rasita liikaa.
mun kynnet on ihan lyhyet taas. viilasin ne. ja lakkasin. tylsää lilaa. niin ja sellaista kynsien hoitoaine rasvaa.
jos katselee kynsiään, niin ei ole kovin kiinnostunut muiden maailmoista.
niin, mitäs... mehubailuja vaan tänään. eilen vedin koko pullon kotikaljaa. se oli herkkua.
tänään oli ihan kesäinen sää. nyt pimeällä sen näkee ettei se nyt vaan niin lämmin ole.
pesin mun molemmat takit mutta kuvittelenpa, että niistä ei yhdessä pesussa lähde mun hienhaju. tahrat, ehkä. mutta vaihdan kyllä mieluummin takkia joka talvi kun käytän jotain haisevia vaatteita. wear it for a week, then throw it in a bin -brüno
tänä aamuna haistelin vaippaa unissani. ja tiesin miltä se tuoksuu, jopa. oisko perheenlisäystä tulossa jollekin, mene ja tiedä näistä unista.
sitä edellisenä yönä pissasin unessa lämpimässä vedessä housuuni joten liittyisivätkö jopa unet toisiina, hm.
Saisi tulla jo se posti.
Tarvitsen herätyskellon mikä herättää valolla. En pääse muuten inhimillisesti ylös sängystä.
Hedari häippäsi tänään ja tunnen oloni taas ...öö, inhimilliseksi. hyvä sana, toistuu usein näissä fantasia jutuissa. heh. Päätti se yksi psykologi että minulla on jokin oma fantasiamaailma.
Miksi kirjoittaisin sitten tänne kaikkea tylsää normipäiväjuttua jos kirjoittelisin päässänikin jotain fantasiaa tai jos mun elämää tai sisäistä maailma koskettaisi jokin fantasian henki... kröhöm? Siis tarkoitan että jos mulla olisi oma elämä mikä on täynnä fantasiaa, niin enkö paljastaisi sen kaiken muun ohella.
Katsoin eilen Silent Hilliä sängyssä iPhonelta ja kun katsoin vain toisella silmällä jotenkin niin näin eräänläisen harmaan hahmon... mikä lie? siis toi Revelation 3D mikä mulla on väärän alueen maakodi mun dvd:ssä. Onneksi sattui tulemaan netflixiin tms. Siellä on muutenkin vähän... indie tms ei-niin-suuressa-levityksessä olevaa. Kauheat haukut sai toi Silent Hillin jatko-osa, mutta. Suuri mahtava, mutta, mä ainakin tyksin.
Ei se ollut niinkään näky, mä vain katsoin jonnekin harmaalle alueelle silleen että silmät vaihtoi paikkaa emt.
No en tiiä itekään miten sellainen hahmo sieltä lurkki. Mutta tuskin mulle suurempaa hätää tulee vaikka siitä kerron. Voihan sitä näköalueet tehdä tepposia. Eikä se ole mikään merkityselämys. Ei mulla sellaisia ole ollut, mutta koitan kyllä väitellä sanoja tai juttuja mitä olen kuullut lyriikoissa... esim browniet ja oman uskonnon perustaminen LOL koska melanie c tarkoitti sillä, että uusi uskonto on että hänet on otettava sellaisenaan tjsp ja la la. sanat more, fall, wish on esim. pannassa.... laulunnimiä tai muuta. se psychosis oli kyllä jutun huippu kun en tiennyt mikä se on ja sit sanoin olevani psykoosissa kun se laulu soi... googletin sen kyl kuvahaulla mutta sielt tuli vaan joku kirjankansi missä roikku joku mies puussa ja siinä oli etualalla pari tyttöä niin kuin joku lastenkirjankansi, mutta ei niissä mitään viatonta ollut. no okei, siis voisin hamaan tulevaisuuteen selittää mun omaa versiota totuutesta tms mitä mikäkin liittyy toiseensa tai assosiaatioita, mutta ei niitä saa merkityselämyksiksi sanoa. Ei ne johda johonkin, niin kuin mulle selitettiin että merkityselämys oisi jotain, että esim koska jollakin on 500 vesikuppia pöydällä, niin sulle tulisi äkkiä jano, tai että jokin ovenkahva osoittaa alas, niin tulisi huono päivä. Kun mä en edes silloin ollut huomannut mokomia asioita mitä se lääkäri osoitti toimistossaan olevan.. tai no en tiedä oliko mulla silloin rillejä, mutta en kyllä ollut huomannut siellä mitään. Niin miten voi väittää että havannoin jotain olematonta, kun en edes näe. Mun mielikuvat kyllä pomppii enemmän kielen, ja mielikuvien, varassa... historiani, sen mistä pidän, mitä halveksin.... mutta miksi mun tarvisi kärsiä jostain musiikista, mikä on kyllä monienkin muiden mielestä huonoa, jos se tulee joltain saastan kanavalta mikä sitä soittaa jatkuvasti ja juontajat osoittaa huonoa makua. Esim viimeksi haukkui Geri Halliwellin espanjan kieltä, vaikka sen äiti on vittu soikoon, espanjalainen. No onneksi Geri on nyt Australiassa, ei tarvi ostella sen sinkkuja.
hmmmm... kesä Australiassa muuten nyt. olispa kiva bilettää siellä. Mutta en kyllä ikinä lentäisi sinne, kestäisi miljoona vaihtolentoa.
Hei joo, gotta go, biatsut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti