anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, joulukuuta 08, 2013

Kuka siitä pahiksesta mitään tietäisi

Katson Yön ritarin paluuta... tuntui pakolliselta jotenkin. Ois mulla muitakin leffoja. Toi tuntui hyvältä jotenkin. Jättää taustalle. Olenhan nähnyt sen 1,5 kertaa ainakin.
Palovaroitin on nyt kiinni seinässä ja vilkkuu.
Ksveri antoi 35e leffoista, lautasista ja junalipusta. Ne meni heti kauppaan.
Miten mä taas ostin pepsi maxia. Olin lakossa... se on jo toinen kerta viikossa. Eli joku neljäs kerta 8 viikossa. No ainakin olen vähentänyt.
Huomasin just että ei ole tekstityksiä tässä :D meni 7 minuuttia sen huomaamiseen. Tuli nousee, ei kauheasti tarvitse suomentamista. En mä tiedä jotenkin osaan kuvitella ne tekstitykset tähän.. tai siis tajuan mainiosti... no ei mikään yllätys.
Hienon naisen se on kyllä löytänyt. Jos miettii Batmania.
Jotain ajatuksia kai sivusilmällä meinasin laittaa tänne. Meinata, jos se nyt on Tampereen murretta. Ei mulle, minulle tulee mieleen se IT toimiston blondi pitkä hujoppi Ryde Highsta, jolta kuulin ohimennen aina jotakin kun menin niiden oven ohi<3 se sanoi I mean... ja se on jäänyt siitä lauseesta ainoaksi mitä enää muistan. Ja sitten se kun se huusi että se sai selville jonkun salasanan vahingossa... kenen, ei kai mun? silloinen salasanani on muutaman numeron eri kuin tämä mitä käytän yleensä kaikkeen. (Paitsi facebookkiin)
Tarvisi kohta ens viikolla alkaa lähettää joululahjoja. Enkkuun, Pohjanmaalle... Miten mun rahat riittää hesassa shoppailuun ja loppukuuhun, en tiedä. Tarvisi kai mennä isovanhemmille loppukuuksi tms.
Se olisi helpointa. Tai on mulla vielä joku reilu satanen en mä tiedä... kai sillä jotakin saa.
Hittolainen.
Teen omasta kodistani liian kalliin paikan asua. On 8kk vielä jäljellä tuota iPhonen laskua ja sitten dnalta ostin xcover 2sen mikä on ihan paska. (Siihen ei saa asennettua appseja) Sitten on klarna tili, tampereen puhelimen nettilasku ja vakuutusmaksu ja mitä kaikkea muuta, sähkölasku... Niihin uppoaa turhaa.
Tän kuun rahat melkein parisataa meni lainaan, jota oon ottanut täs aina kuun lopulla. Nyt mulla ei ole mitään lainoja tällä hetkellä paitsi klarnan sopimusehtojen muka.
No mutta nää yksityiskohdat kaipaa mun apua :p
jos otan tammikuulle yhden vieraan asuun niin saisin 500e koko kuusta. se olisi vähän hyvä. viimeksi hän oli kaksi viikkoa. mutta kai se saa asunnon. En tiedä vielä.
En edes tiedä mitä tekisin viidellä sadalla. kai sitä tarvisi maksaa se klarna tili pois tms. niin ja on mulla pari lainaa muutes. ne tarvii maksaa maaliskuuhun mennessä, pari satasen lainaa... löyl satasen laina, heko heko..
nailon biittii satasen laina biisi. no ei kiinnosta juu. juu jos sanoi vaarin äikäntunnilla niin sai luunapin. löyl.
löyl on sit lol. jotkut tytöt kirjoittaneet parikin kertaa lol kämmenselkään mitä oon nähnyt bussissa joskus kesällä, tai sit ollut puhelimeen lol. sellasta teinijuttua.
mä en ole enää teini jos saan olla sitä mieltä. en tiedä mitä muut on minusta mieltä koska en näe itseäni kuin muut (mikä on ehkä hyväkin asia)... mutta aika paljon huonoa juttua tulee vastaan. ja mä en tykkää kertoa ihmisille että niissäkin on vikaa.
hoh. on se vaikea löytää kirjoitettavaa kun viimeksi kun tunsin jotain niin tuntui elämäni vähän tapahtumaköyhältä. enkä ota hirveästi osaa mielipiteelläni siihen mitä maailmalla tapahtuu. Jostain syystä on turvallisempaa katsoa sisäänpäin, jos niin voi sanoa.
Pitäisi katsoa se uusi elokuva missä on toi Batmanin butleri pääosassa.
hups painoin exploreria... tässä on tyhmä toi käynnistys työpalkki kun se ei näy koko ajan ja tyhmä windows äxpee.
mä en tykkää tässä elokuvassa kohdasta missä ne varastaa kaikki bruce waynen rahat pörssissä.
Ei muka voi varastaa rahaa pörssistä. Siellähän ne, rahat liikkuu vai mitä.
Liian jännä mulle kyllä. Ja sitten ne rekat mitkä liikkuu kaupungin ympäri ja voi posauttaa kaupungin ilmaan jos joku tekee jotain emt.
Aika pieni numeroinen tässä ikärajoitus. 11. mulla oli luukku.comissa 11 vuotiaasta s.posti ja mulla oli msn messenger siitä iästä asti. mutta mitä se sitten meinaakaan.
mutta ahdistava tämä leffa on. en sitten tiedä onko potterit. voisi niitäkin taas katsoa. uusin harry potterin näyttelijän leffa on Frankestain ja daniel radcliffella on pitkä tukka. Harmi kun näitä leffoja näytetään jossain elokuvafestivaaleilla eikä niitä saa dvd:nä. Tai sitten oisi ollut kiva nähdä dan näyttelemässä tyyliin alasti jonkun hevosen kanssa teatterissa, tai nähdä se homona runoilijana siinä sen uusimmassa, mutta ei nää kotiudu Suomeen.
on se kyllä huono juttu omata sellainen maine kuin Batmanilla.. siis joku on oikeasti kauhea ritari tai muu ja sitten sitä pidetään tyyliin pahiksena.
mullakin tuntuu olevan jonkinlainen maine tai ainakaan en ole mikään nobody vaan mulla on siis mainetta huonona niinku... demi ja alastonsuomi näkyy haussa kun etsin itseäni ja mä toivoisin että ne ei olisi siellä.
mitä vittua joku blogienmetsästysyö. mä en ainakaan keksi uusia sanoja.
ja niin.. en mä tee juuri alastomassa enää mitään.. saattaa olla kuvia ollut tai sitten ei. mun oma asia tuo. olen tavannut sieltä pari joskus aikoinaan ja niistä tuli fuckbuddeja mutta nykyään en ole yhteydessä. ja jos jotkut ottaa yhteyttä nii on liian vanhoja, mene ja tiedä. tai sit muita lihavia pullanaamoja tai liian nuoria en mä tiedä... ei minulla niin ole miesmakua mutta ainakin sellainen ihana britti mies on kiva. joka sanoo hyvät yöt ja lähettää haleja. ei pelkkä nussimistyyppi vaan siis ystävä.
eikä mikään webbicami paska. toki voi skypettää ruumiinosia mutta en kyl kelle tahansa pitäisi showta.
täytyy eka tehdä ne sillee et ne haluaa sua.
huoh niin kuin tuo butleri. jättää jonkun koska se välittää liikaa ;)
hei tota. toi ei nyt liittynyt mihkään. batman raukka vaan ja miesrakkaus on ihan eri.
ihk. mun OTP on snarry eli harry ja kalkaros.. on aina ollut. mutta en sitten tiennyt että kalkaros on oikeasti hyvä. en aina jätä muistojani, mutta kun teen niin se kumoaa 7 kirjan verran pahiksena olemista<3
joo nyt se albert on oikeasti lähtenyt. hih kaikki rahat meni ja butleri häippäsi. kiva.
en tiiä miks oikein kommentoin tätä leffaa välillä. eikä minulla ole oikein kunnon miks niitä sanotaan.. kappaleita tekstissä.ei oikein kunnon lauseita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti