anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.12.13

jos kävijät tippuu niin ei se mun vika ole

Mä en osaa enää tuplaklikata. Hain just äsken hiirimaton, mutta onko mun tuplaklikkaus kyky nyt tosiaan näin heikoilla vai onko kyse jostain tietokoneen nopeus asetuksesta...
Unohdin aamulla tapaamisen joten menin unenpöpperöisenä avaan ovea ja siellä oli kotikuntoutuksen tyyppi... vai että pitäisi kohta kutsua raivaustyyppejä.. en kyllä näe mikä täällä on vikana tai mistä aloittaa?!
Mulla oli kone viime yönä auki ja sain yli 500 krediittiä vagexiin... se lisää mulle tilaajia ja katsojia videoihin youtubessa, jos vaan jaksaisi olla jotain sisältöä. Arvioinhan mä sen Tampere Impressions kirjan englanniksi.
Eilen ei olisi pitänyt valvoa taas niin pitkään, kahteentoista melkein.
No mulle tulee paketti tänään 14-16 välillä. Eilen raijasin kahvikapseleita kädet vääränä postista.
Tarvisi kai jotain kahvakuulaa välillä, tulisi käsivoimaa. Vaikka ei se mikään kestävyysjuttu ole..?
Katsoin eilen pitkästä aikaa myös Oopperan kummitusta. Hauska kun montussa on jotain ikivanhoja fanijuttuja lasisessa seinä esityksessä kun joku on käynyt katsomassa sen, mutta kävin itse joskus tänä kesänä.
Mistähän tässä aloittaisi raivauksen, sanonpahan vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti