anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.12.13

joku huppeli puppeloinut mun maksut

Huomasin just, ettei mulle makseta tammikuussa asuntotukea. Eli se on pakko tulla takautuvasti, koska muuten... tai no, en mä tiedä onko mulla miten rahaa, että pitääkö mun mennä jonnekin sossun luukulle tai muuta?

Tää on just tätä, että mistä vitusta sitä rahaa saisi.
Periaatteessa on noi byrokratian pykälät ja toisaalta vois lainata tutuilta tai sit lihan keinot.

Viikon päästä jo pitäisi maksaa jo. Kai mulle lopulta, lopulta, jää rahaa käteen, emt..
Kaverin synttärit oisi huomenna ja olen kutsuttu, mutta en oikein tiedä sitten.

Paras vaan kun ei ajattele mitään. Tai no, hain mä tarkastusta tuohon asuntotukeen. Siis jos saisi tammikuultakin tuon mikä minulle kuuluupi. Vähän vaikea yhtäkkiä jos puuttuu 300e budjetista... pikkurahaa, sanoisi... tuota.. lottovoittaja. Ja onhan minulla huomenna se lotto. Niin että jepa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti