anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.12.13

ihmetelköön mitä romaania oikein kirjotan

Heräsin ihan mukavasti, mutta en kyllä herätysvalon takia. Sain silitettyä yhden lakanan, paketoitua lahjoja ja pesin pyykkiä, sellaista pientä niistä miljoonista pikku jutuista mitä tarvisi tehdä. Pakkausta ja muuta.
En sitten tiedä mikä on mainitsemisen arvoista, mutta aina tulee mieleen jokin pieni teko, mikä on jäänyt vain. Leikata kaverikuvat mitä otettiin asematunnellissa ennen hesaan lähtöä ja laittaa leffalippu muiden joukkoon kuppiin jaa a, kuitit roskiin ja pahvit ulos ja aa
Eilen meni taas vähän myöhäiseksi kun katsoin netflixiä vielä ja muutenkin, mutta vaivan arvoista.
Täällä on jouluateria, nuorten päivätoiminnassa. Tulin siksi tänne.
Muutamia päiviä enää jouluun. En nyt tiedä stressaako mua
Tossa mun vieressä on suklaa editio unosta. eikä kukaan ole syönyt niitä suklaita. oumaigaad.
scrabblessa olen huono. muuten ihan keskiverto sanoissa ja numeroissa. Ei mulla ole sen suurempia vaikeuksia muistaa sanoja tai numeroita. Pitäisi ladata taas sudoku sovellus puhelimeen ja tehdä niitä, kun olin hyvä joskus.
Piilarit päässä ja punainen mekko ja vihreä bolero. Tää on se mekko missä on reikä navan kohdalla. Tuli heti ekana päivänä toi reikä kun käytin. Pitäisi olla se söpö punainen ruusu vyö tähän. Missä lie.
Ihan ennätyskirjoitus taas..
Lontoon tyypillä ollut paljon töitä eikä sen skype oikein toimi -.-
No kai mä voin ilman sitä elää. Mun sanat tulee jotenkin eri järjestyksessä, mitä ajattelen... ehkä hyvä juttu, kanske bra.
Mitähän sitä paljastaisia syviä syvyyksiä. Aloin puhumaan enkuntunnilla jostain Willian Paleyn teologisesta argumentista. Liittyi mielessäni ufoihin tai johonkin O.O
Mutta oli siinä muutenkin jouluun liittyvissä kysymyksissä uskontoa tarvittu tietoutta..
Joululauluja enkuksi ja tiesin vaikka mitä, joulutähden englanniksi ja Pähkinänsärkijän ja en tiennyt Bah humbugia, vaan luulin sitä joksikin Roope-setä jutuksi. Niin sitä miettii vain ihan päällimmäisiä sanoja jotain, eikä keskity sisältöön tms.. mutta siis se on se saituri näytelmä ym. Kysyttiin miksi Maria ja Josep meni Bethlehemiin, millä Maria ratsasti, kuka näki ensin tähden ja millainen sää oli Petteri Punakuonossa. YM
auts kun taivutin nilkkaa. Koitin kai muistaa ja jännitin jotain emt. Mulla meni joskus nilkka alta isovanhemmilla ruokapöytään menossa, vissiin heikko jalkapöytä nuoruudessa siinä. Ihan tipuin oikeesti ei ollut mitään tekemistä tasapainon kanssa, jalka tuntui ihan kuin siinä ei olisi luita tms.
Ei ne sitä muista.
Kiva kirjoittaa oikeesti välillä, kun on oikeat näppäimet ja sopiva käyttää kymmensormijärjestelmää ja ei tarvitse katsoa missä se shift on jne näppäimet. Oisko tää vähän ergonomisempi kuin mulla kotona. Pelasin kaikki facebookin läpi, mistä oli tullut uusia kutsuja tai viestejä ryhmiin yms että mikä oli uutta. Ei sitä jaksa kauaa.
Tuottavuus, uni, perhe ja ystävät. jeaa
Voisi kirjoittaa jonkin kirjan, jos vain pysyisi ajatuksia kasassa ja voisi sitoa ne johonkin maailmaan tapahtumiin tjsp. Tosin mun lapsuushan meni siinä lamassa ja tota. Kyllä mulla oli paljon leluja jos ottaa suhteessa ettei olisi ollut rahaa. Kaikkia videoita, pieni telkka, barbeja, vaarilta sain nukkekodin mutta äidin mielestä vei liikaa tilaa, ja pari ponia ja kaikkea pientä värityskirjaa ja taivuteltavia ilmapalloja ja sellainen taikatemppu ukko ja superpalloja ja karkkia oli rajaton määrä kioskilla ja, oli mulla tarot kortitkin ja spice-girlsien levyt ja nooh, sit swappailin ja mulla oli kaikkia hileitä ja banaanipapereita ja ..huok. Olisikohan siellä ruokaa pian??
Vaikka tein kyllä omia lehtiäkin. Ja tein leikkirahaa. hmm
Olen kertonut näitä lapsuusleikkejä aiemminkin ;p pelattiin prinsessaa ja prinssiä ja se oli mun keksimä roolileikki. siis tarhassa jossain. Annoin karkkia naapurin lapsille, että ne leikkisi mun kanssa. Sitä perus linnun hautaamisjuttua emt. Löin yhdeltä naapurin tytöltä nenän verille ja se työnsi mut talvella ojaan kolitseissa. Yhden tytön löin kauluksesta seinää vasten en nyt muista miks. Sellainen kovis. Mutta en mä silleen ketään kiusannut muka. Herkkusieniä heitin jonkun lautasille kun en tykännyt niistä tms, muutaman pulpetin päähän, hih. Luulin että se kävi mun repulla, tai ainakin joku kertoi mulle. Me tiputettiin joku sen vesiväritys mutta se väitti että mä irroitin ensin. Sellainen poika.
Sitten neljännellä oli pari poikaa jotka oli tosia hyviä hiihtää ja pääsin niitä ennen luokkaan takaisin, mutta olin rikkonut mononi jossakin mäessä.
hmm näitä jotain muistoja mietiskelen joskus ohimennen. En mieti Lindaa, Merituulia, Miaa tai Joonasta ja Juhaa ja Mattia ym Emmaa joka lähti pois kolmannella jolle rallattelin oi emma emma eikä se tykännyt, kuten ei jotkut muutkaan mun rallatteluista. Ei mun tarvi Rikua mainita. Se joka keräili mun teletappitarroja pulpettinsa sisälle. Tai mun pulpetissa ollutta runoa, jonka koko luokka sai selville mitä siinä luki jotain suutelemisesta ja pois juoksemisesta, ennen kuin poika ehtii takaisin,,, ää
okei, mä häippään nyt tästä kun tulee ihan Ylöjärvi tässä mieleen ja mulla on siellä vielä joulu edessä.
Joskus toiste sitten Kyröstä kait. En voi mainita nimiä ja ei mun tarvitsekaan, mutta muistan kyllä nimiä erinomaisesti vaikkei ne haluaisikaan olla tuttujani facebookissa.
oooookkooooooooo nyt siis räjäytetään pankki ja julkaistaan tää sepustus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti