anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, joulukuuta 12, 2013

Himo

Mikä sun mielestä on liikaa painoa? Koska mun mielestä sillon kun näyttää ja voi hyvältä, on sopiva. Esimerkiks sä näytät hyvältä just ton painosena. Terveydestä mä en tiiä yhtää mitään.
Silloin kun olin normipainossa tai sen ylärajalla niin olin kyl tosi pakkomielteinen liikunnasta ja etenkin melko laiha mutta halusin edelleen nollakokoon. Mun reidet 60cm estää sydänsairauksia just tällaisina eikä mun lantio ole kovin leveä.. Vaatekokoja saisin pudottaa 42:een ja vyötärön 80cm:iin että ei olisi riskejä mutta en ole mikään ylisyöppö tai muuten liian pulla että kuolisin kohta..
Jatkuu...

Joo elikkä melko tasaleveä. Lantiokin on kai kasvanut tässä kun olen vanhemmaksi tullut. Tässä koossa sen pitäisi olla joku 110-114cm noiden mittataulukoiden mukaan mutta se on n 99 -100 cm
ja vyötärö vähän reilu 90cm... pitäisi olla vähemmän terveydellisesti. Lisää kaikenmoisia riskejä tää mun paino
Liikaa painoa on yli 100kg. Siis jos ei joku kehonrakentaja tms.
Kuolin häpeästä joskus kun aloin ylittää sen yläasteen lopussa ja laihdutin 10kg ennen lukiota. Vaihto-oppilasvuonna ei ollut vaakoja.
Sitten olin jotain 85kg ja siitä hiljalleen isovanhempien luona 67,5kg mikä on 165cm pitkälle normaalipainon yläraja paitsi että mahduin johonkin xs koon vaatteisiin...
tai ainakin tykkäsin tiukoista. Uin ja kävelin ja kävin salilla... mutta psykologi ei uskonut mua. sairaalassa söin ihan liikaa ihan usein. 4kk sairaalassa olin 80kg.  kuntoutuskodissa aloin oksennella ja söin liikaa koko ajan ja aloin tehdä mössöjä sokerista, jauhoista ja kananmunista ja jos oli niin kaakaojauheesta. Paino nousi 90kg kunnes lopulta tuli yhtäkkiä 10kg ja asuinkin sitten pian yksin aluksi 104kg, muutama kilo tuli 2012 alussa ja lopulta viisi lisää loppuvuonna, mutta katsokaas.. Söin myös suklaalevitteitä vaikka ne on niille jotka ei pysty lihomaan.
Aloin pitää silloin yläasteen lopulla salaista vihkoa mitoistani ym ja oli ihan kiva huomata että mahtui muottiin silti.

Käytin korsettia ja yritin litistää itseäni..
niin no se ei ole kenenkään mielestä terveellistä, peräti vaarallista.
Kävin rasvaimussa ja sain kahvat pois.. nyt mulla on tavallaan pienet tyylikkäät onkalot sivuilla, mutta halusin eroon tuosta roikkuvasta poimusta, joka on tosin pieni mutta haittaa minua...
muistuttaa minua kun olin pienempi.. tjsp

Mutta hei... terve ja lihava, minäkö?
Aina sanotaan että olen laihtunut, kun joku näkee mut. Paitsi sairaanhoitaja ehdotti jotakin painontarkkailua.
Tänä aamuna olin 108,3 vaikka laihduin jo takaisin 106 ja vähän alle tässä loppuvuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti