anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, joulukuuta 13, 2013

Ei tämä mitään maksa

perjantai 13. ilmeni meille siinä muodossa että oltaisi menty huoltoon siinä junassa kun siellä a) ei ollut ketään b) juna lähti jo, mutta me oltiin jääty sinne raiteelle, mitä kylteissä luki

meni rahaa. Ei niin paljon kuin viimeksi. Ei ollut oikein mitään osteltavaa. elokuvaliput ja popparit ja limsat ja muut pizza hutsit.

Meillä on kyllä surkea suhde mutta ainakin oli kiva pilkata kaveria kun se ei olisi tiennyt mihin seuraavan askeleensa laittaisi. kulki ympyrää vaikka sanoin saman asian viisi kertaa. no mutta se siitä "kaverista"

ärtymys alkoi takoa kalloon.

olen väsynyt. olin kovaäänisempi ja kiroilin enemmän. hesa saa mut vittuilemaan ja muutenkin saatana ja helvetti käy sotaa.

leffa oli upea mutta ei hobitti 2:ta voi verrata TSH leffoihin tai aiempaan hobittiin.
löydettiin filmihullu joka on kauppa vähän kuin kirjasto mikä olisi pelkkää kaunokirjallisuutta. en viihtynyt siinä kun ei ollut mitään ainuttakaan mikä olisi leffa pyörinyt teattereissa viimeisenä viitenä vuonna...

käveltiin yli 10km ja siitäkin ympyrää iso osa ja se oli sellaista "mennään tonne" juoksutusta mulle.

mitäs... tarvisi mennä nukkumaan, mutta jotain päällimmäistä ajatusta kait mielestä tekstiksi emt.. mulla on kauhea huumori..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti