anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 07, 2013

Yksinäinen pieni 90-luvun lapsi vaan

Pyyhin wc-pytyn kannet Domestoksen vessapyyhkeillä. Tuli sitten ihanan puhdasta. Minunkin paska kun se lentelee niin sitä ei pelkkä wc-ankka siivoa? hehhe.
Tota joo. Vähän relaamista nyt ihan hiven chardonnayta ja kuplivaa vettä niin miksi sitä sanotaankaan. Ei saa maitokaupasta enää, mutta vähemmän kaloreita jokin juoma, jota voi periaatteessa laittaa itsekin
Maksoin b-lausunnon sekä nettilaskun ja tuo xcover2 on kytkyllä joten siihenkin meni parikymppiä, ja sitten tullille Amerikasta tilattua thehungersite.com ym rainforest site shopista tilattua kulhoa ym. Oikeastaan tilasin kaksi kertaa ja toisessa on koiranleluja jos näen kaveriani vielä joskus ja sen koiraa?
Ei sillä mitään kiirettä. En ole nähnyt hänen koiraansa kuukausiin tai ainakaan yli puoleen vuoteen tms
Vähän on ollut silleen lötkö olo ja kai mä nyt kuitenkin en ole pelkästään kotona? Mutta syitä jos pääsee nukkumaan vasta lähemmäs yhtätoista yöllä ja menkat painaa päälle ja farkut on pesussa... niin miksei vaan löhöilisi kotona ja hoitaisi asioita sieltä käsin.
Se on vähän niin kuin jättäisi hiuksia pestessä hoitoaineen pois ja laittaisi myöhemmin hoitosuihketta mikä pysyy hiuksissa ja tuoksuu suklaalta. Tai et käyttäisi jotain valkee valohoitoa korvissa. Tai siis miten sitä tietää että ne vaikuttaa mitenkään psyykeen, häh
Sitä paitsi en mä usein jaksaisi olla siellä matalan kynnyksen paikassa. Ehkä alan olla liian vanha sinne eihän mun aivot edes enää muokkaudu kun olen kaksi-viisi
Ja minusta tuntuu että kotona olisi paljon helpompi kontrolloida mun syömisiä joten siksikin jään kotiin. Mulla on vielä toivoa, että voisin jotenkin tästä laihtua, vaikka paino junnaa samassa.


En ole edes ajatellut että nykyään on barbienkin vartalomuotit erilaisia. Minulla oli ainakin yksi tuollainen jolla oli valkoiset "pöksyt" alapäänä.

No joo ei kai sitä kukaan leiki enää siis.

Hyvä kuva. Mahtavaa. Katsonut taas Dieetit vaihtoon ja pelannut vähän pokemonia ja siivoillut sitä sun tätä, polttanut kynttilää, sellaista kotihommaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti