anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, marraskuuta 20, 2013

voi pyhä lehmänläjä

blogi.. niin mitäs tästä blogista.. sen tietää ketkä tietää ja toki siinä mielessä en voi kertoa kaikkea. En tiedä mitä sanoisivat jos nyt kertoisin että majoitan silloin tällöin jotain turisteja parilla kympillä per yö airbnb kautta. Mikä ihmeen airbnb jne. Käskisivät lopettaa kait. mutta hei, vähän rahaa ja jutusteluseuraa? tili oli 87e miinuksella ja nyt mulla on jotain 9e. Mutta tarvisi kait maksaa takas kun noi ei jääkään viimeiseksi yöksi eli sellainen palautus jos sallisi mun rahatilanne. Ja sit edellinen asukki on unohtanut 40e arvosta alkoholia lentokentälle ja mä voisin hakea ne ja postittaa Ouluun. . ... joo, no kai mä voisinkin?? pläh ite toin just 40e arvosta stroh80 ja jackia laivalta niin voin kyl tavallaan ymmärtää miks varte jotain ottaisi päähän hukata sen verran jotakin arvokasta tms. mutta jos ne painaa 2kg niin se postitus maksaa yli 7e ja sit bussit 2x4,7 tai 6 koska riippuu minkä bussin ottaa. ellei noi nykyiset tyypit lähde huomenna ja pääsen niiden mukaan tmv.
Kuulema ovat jossain uunien rakennus kurssilla.. takkojen siis. nämä venäjää puhuvat ruotsalaiset Virosta tms.. niin no sitäkin edellinen asui Espanjassa vaikka oli saku jne. Mutta hei. miehiä joiden kanssa en pane = edistystä? :D
Niin no sellasta mulla oli sydämellä. Horoskooppi varmaan arvostaisi tätä (lukekaa iltikset, toisessa lukee että olen väsynyt ja toisessa jotain että pitäis tunnustaa jotakin kaverille tai muuta vastaa v a a . . .. ) en nyt muista enää mitä.
vähän söin eilen nuudelia ja pastaa ja suklaata ja kilon lihoin siitä. tänäänkin ihan täynnä. ei sillä että täynnä oleminen oisi kovin mukavaa. 8~(
hmm kun känny on ladattu niin meen koululle ja kaikki on taas pimeetä..
huoh. huoh. voisi melkein nyt jotain. kaikki tämä puhe päihteistä huh. ngh. no mutta kaikki tekee virheitä tjsp
iltiksessä oli jotain että jonkun julkkiksen äiti oli ruvennut ryyppäämään kun se oli 20-kymppinen. Yleinenkin mutta vähemmän puhutumpi aihe... noooooh mun äiti ryyppäs koko mun elämän 20-kymppiseksi kunnes pistin poikki mielisairaalassa välit. se on vaan myöntänyt että olen ihan oikeassa.. eipä onnistunut tämä yhden pikku ihmisen elämän alku.
my parents have never.... aborted me.
yeah mixei maksivaippa?? Xks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti