anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

14.11.13

Tarvitsen vain harjoitusta suomenkielessäkin

Kaikkea hömppää sitä kirjoittaa.
Tänään aloin kunnolla tekemään kotihommia eli imurointi, tiskit, silitys tunnin verran.
Kaikkea pientä järjestelyä ja tupakkipurkin tyhjäämistä.
Seetherin uusin levy tuli kotiin . Maksa vasta helmikuussa kamppiksella.
Eilen oli tosi väsynyt koulussa kahden tunnin yöunilla.
Kaveri tarvisi mun johtoja oman televisionsa katsomiseen ja pitäisi nähdä se mutta venyy kun en ehdi/muista/menot ei mene yksiin.
Piti tulla tänä vklo nuoria yöksi aibnb kautta taas mutta en sitten tiedä. No ainakin su lähden laivalle ja tulen joskus ma yöllä takaisin toivon mukaan... kaikkeen järkevään sitä rahojansa laittaa, heh. Jos vaikka alkoholia tulisi juotua tai tuotua siel(t)lä...
Läksyjäkin tuli sivu taas ja ehkä aikaa on tehdä niitä sitten joskus.
Mulle tuli greater good charity usa paketti ja siellä oli kiva jättimuki sudenkorento aiheella ja samaa tyyliä essu ja käyttöön otettu pöllö pipo ja ja.. eilen avasin sen. Toinen ostos sieltä on tullaukset vielä maksamatta ..ei ole jaksanut vaan vielä.
hoh. En tiedä mitä äänikirjaa kuuntelisi seuraavaksi. Lontoon puhelintytön seikkailuja, Divergentia vai Sinuun sidottu erotiikkaa taas kolmas kirja. Ne minulla on.
Aikas paljon taas mielenvirtaa mun elämästä tms. Mitä oikeastaan en kertoisi blogissani, höh.
Söin jogurtin tänään ja teetä. Vaikka kohta lounaaksi jotakin. Paino 105,4. Se on ollut tässä jo kuukausia suunnilleen näissä main. Jos syön liikaa ja mahassa on liikaa kaloreita niin oksennan ja olen kohta paljon kevyempi. Eli periaatteessa lihominen olisi vaikeaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti