anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 05, 2013

Tai älkää...

No näitä ei olekaan näkynyt muutamaan kuukauteen: minun menkat. Päätti alkaa sit laatan lopuksi. Se voi tarkoittaa sitä että ne kestää ties miten kaun taas. No ei sen väliä, ihan kiva.
Kaverini soitti ja ollaan menossa elokuviin taas joskus. Raittius 2kk.
Tänään se joka laittoi postiluukusta sisään lainaamansa 5e, tulee 15e voimalla peseen monta koneellista pyykkiä.
Mikä hyväntekeväisyys minä olen, hääh?
Rahat meni aikalailla millä piti maksaa vuokra mutta luulisi että mulle jää vuokranmaksun jälkeen vielä vähän rahaa seuraaviksi viikoiksi. Ehkä joku satanen per viikko tms. Eli en tiedä miten taas pärjään.
Huomenna koulua ja to rahapäivä. Miksen pärjäisi.
saan airbnb:ltä 39e ja bonarista 15e jne...käteistä on ruokaostoksiin ja muutenkin menee ok hyvin.
Toivottavasti tämä ei ylly että maha tuntuu vähän ilkeältä tai että olisi niin kuin menkkakipua.
Taidan juoda kahvia seuraavaksi.
Vähän jotakin kenkutusta nytten. Kai se siitä aamukenkutus. Ei sillä että elämän osa-alueillani olisi mitään suurempaa tapahtunut, niin miksipä sitä hetkauttaa olkaansa minulle. Tuo.. joo ei jaksa kirjoitella mitään sellaista mikä olisi jotenkin kiinnostavampaa kuin jokin rahajuttuni. Eihän ne minun rahojani ole, valtionkanssasta sosiaaliturvasta otettua. Minun pari tonnia "pesämuna" on jossain vitun kassakaapissa ja sitä tuskin saisin sieltä koskaan. Niin että älkää menkö ottaa sairaalareissuja 14e/päivä 4kk jos ette halua luopua rahoistanne. Joo kiitos taas tästä.............ja se on hyväksi eikun hyvästi taas ja sitä mukaa kun mieleen tulee niin ...

tothdoc laittoi snapchatin kautta mulle silmänruokaa. Snapchaittalkaa sille takas jooko ja mun snapchat on sit kajsa88
ja ask. fm saa kaataa paskaa mun niskaan jos haluaa jotain kyssäriä

Olen muutenkin melko lailla älypuhelimeni orja niin että miksi ette orjuuttaisi mua sitä kautta lisää? (oops nyt ne innostuu...)

mutta ei voi mitään jos ette voi. anonyymipallerot.

Tai siis jos luette tätä niin olette ehkä anonyymejä? Aika pieni mahdollisuus miljoonista että joku kiltti hyvä ihminen lukisi mun juttuja ja pitäisi omana tietonaan omat kohteliaisuutensa ja tsemppinsä.

Mut hei, aika paljon näen kyllä mieskarkkia jos haluan? Mutta onhan toi intiimimpää laittaa joku vessapeilikuva, hei. Niin, että joskus sopiva muuksi kuin pelkäksi seksiastiaksi. "seksiastia" heh no keksin juuri oman sanan mutta en oikein tiedä miksi sitä juuri sanoisi jos vaan käyttää seksuaalisessa mielessä mies naista ja ei oikeasti välitä juuri sen perskarvaakaan.

Niin, no... taas näkemiin ja hulabaloobalai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti