anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 12, 2013

s.postia äidilleni (avoin kirje...)

mailto: sari.mikkola@netti.fi !

Teen selväksi

Sen jälkeen kun heitit minut ulos (mm hankkiuduit eroon kaikesta omaisuudestani ja laitoit kaiken pois silmistä ja kerroit minulle että en olisi enää ikinä tervetullut sinne)

Niin no. Sinulla ei ole mitään oikeutta olla äitini, pitää minuun minkäänlaista yhteyttä... ainoa seikka mistä olen huolissani kuten myös varmasti lapsiviranomaiset on nuo puoli-sisarukseni ja niiden kanssa minulla ei ole mitään välirikkoa
vaikka läheisiä suhteita ei olekaan. Tiedän kyllä minkälaista ilkeää PASKAA sinä ja isäpuoleni varsinkin kännipäissänne m¨puhuneet olette juurikin minusta ja olen sitä sinulta saanut myös Facebookissa ja tekstiviestitse myöhään illalla haukkunut minua hirviöksi ja vanhaksi noita-akaksi joka ei koskaan tule saamaan ketään
VAIKKA oma siskosi jota olet aina rakastanut enemmän kuin minua tuskin on koskaan ollut parisuhteessa myöskään kenenkään kanssa ja kertonut minulle olevansa lesbo ja käyneensä kimppuunikin kun olin 17 yhden mukin takia joista oli erimielisyyksiä koska sinä olit sen sinne laittanut enkä ollut ehtinyt kertoa että sitä mukia ei saa käyttää koska se on minulla Lontoosta... jolloin minulla oli pitkään vaikeuksia henkisesti ja tein hänestä rikosilmoituksen netissä poliisille jonka hän halusi nähdäkin jolloin poliisit VEIVÄT minut ja tulivat kysymään isovanhemmilta olinko MINÄ väkivaltainen
vaikka hädin tuskin puolustauduin edes siskoasi vastaan (vähän heilautin jalkaani hänen suuntaansa kuin pöytäliinaa heilauttaakseni)

Joten olet haukkunut minua jatkuvasti samoin kuin olette isäpuolen kanssa tehneet selväksi että olen läski mm. vaateostoksilla
jotka olivat erittäin vaikeita ja olet lyönyt minua poskelle kenkäkaupassa
menetimme molemmat ruokahalumme pikaruokapaikassa ollessamme riidoissa
ja olet sylkenyt minua päin takapenkille
Lyönyt silloinkin, kun oltiin mökillä dagsmarkissa ja pyysin sinua jäämään sinne kun muut lähtivät baariin ja lähdit etsimään minua joskus tunnin päästä jolloin olin jo teltassa koska olisin jäätynyt paljain jaloin järkyttyneenä kun en olisi halunnut mennä takaisin vaikka olisn halunnut karata
ja pienenä laitoit kylmään suihkuun vaatteet päällä ilman mitään järkevää syytä!
Olet aina vaatinut mahdottomia huomioonottaen ikäni ja miten vähän koskaan puhuit minulle mistään.

Pääsin neitsyydestä vasta 21 vuotiaana lähinnä koska joskus pienenä olin hereillä kun sinä ja isäpuoli harrastitte seksiä Isojoella yläkerrassa kännissä palattuanne paikallisesta, viereisessä huoneessa vaikka huoneiden välinen ovikaan ei ollut edes kiinni .

Isälläni on nyt kaikki sahalta ansaitsemani rahat ja rippirahat ym säästöt yli kaksi tonnia kuulema kassakaapissa ja minulla ei ole niihin mitään pääsyä. Ne olisivat menneet muuten sairaalalaskuihin pitkäniemessä kun sinne ensimmäisen kerran päädyin siis lähinnä koska tein uhkauksen että tapan jonkun laulajan jonka musiikkia en kestänyt kuunnella
mikä lienee vain oire.

Mutta siis nyt olen LOINEN. surullinen yhteiskunnan LOINEN. 
ja vaikka ensimmäisenä pilasitkin elämäni on se ollut helvettiä myös sinun jälkeesi

--
-Kajsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti