seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

4.11.13

Siitä tulee isona kuin minä tai muuten, muuten minä... jatkan isosiskon hommia

Olin kaupungilla Tigerissa ja mietin joulujuttuja kunnes aloin miettiä joululahjoja veljille ja etenkin siskolle (jota en ole edes nähnyt kun kerran Skypessä sen jälkeen kun se oli vauva) ja nyt mulla on postipaketit täynnä paketoimattomia (vielä) my little ponyja ja ken barbeja ja hello kitty tarroja ja pinkkiä muistilehtiö, hiuspampula settiä. En ihan ostanut paperinukkea jolla olisi kammattava tukka, mutta melkein. Onhan se jo viisi vuotias. Mä sain ekan ponin kai 6v ja mulla oli barbeja jo kai sitä ennen. En tiedä mitä mun siskolla on! Onko mitään. Onko äiti tajunnut ostaa sille tai muuta..!?No comments:

Post a Comment