anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.11.13

Raskasta mutta rakasta elämää

Kirjoitin Naomille kirjeen. En muista missä mulla olisi sen osoitetta kylläkään. Mulla menee aamut nukkumiseksi kun pelästyn vaa'an lukemaa. Keksin aina hommaa kyllä esim lehtikeräykseen pitäisi viedä ainakin 5kg hobbyhallin, netanttilan, cellbesin, halensin, yves rocherin ym lehtiä ja täytättää isällä toi jumppapallo... Laskut tietty stressaa mutta ne maksetaan eräpäivänä. Eilen meni taas rahaa kun ostin konvehteja niin maan vitusti kolme fazerin rasiaa tarjouksella ja ne on jo kadonnut... Pari kadotettua kiloa heinäkuun jälkeen on viikossa tulleet takas. Välitänkö enää edes. Luulin ainakin ennen että mitä enemmän on kulutettavaa tai ylipainoa niin sitä helpommin se lähtisi?
Asunut tässä puolitoista vuotta ja sama meininki.
Isovanhemmat haluaisi että menisin käymään ja sain ruokarahaakin. Jos vähän säästän voisi ehkä joskus saada uusia piilolinssejä käyttöönsä.
En ole käyttänyt kapselikeitintäni aikoihin kun kaikki hyvät loppui.. Puhdistin sen mutta en ole käyttänyt sen jälkeen. Espressoa vain jäljellä?
Eilen katsoin Sherlock Holmes kakkoselokuvan netflixistä. Olen joskus aloittanut sen katsomisen mutta se on kai katkennut. Heräsin ihan mukavasti kun oli niin lämmin yö ollut varsinkin kolitsitakki päällä. Pitänyt ottaa huoltomieheen yhteyttä tuosta patterista..
Annoin mun 20-senttiset jollekin palelevalle kotimatkalaiselle joka pyysi bussirahaa Stockmannilla.. Kävin apteekissa ja mäkkärissä ja sitten hän tulikin samaan bussiin :D luulisi että niihin sen kantamiin lahjapaperirulliin oisi mennyt enemmän rahaa?

Paskaa, sanoi vaari Trainspottingista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti