anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 07, 2013

Ollut parempiakin vointeja...kait

Yh. Kauhea vuokra toi 470e. Meni ihan rahat siihen. Vaikka jäi sitä erkkejä, mutta kun kuluja tulee varmasti tuohon niin en tiedä millä sitä pärjää. Ainakaan ei ole enää joululahjoja juuri osteltavissa.
Tein eilen illalla mustikkaisen kasvonaamion ja olisin tykännyt naamastani sen värisenä.

En juuri ole jaksanut mitään eilen ennen koulua ja sitten menikin siinä kolmesta päivällä johonkin yli kymmeneen yöllä ,eli kuusi tuntia, siinä kun viiletti edestakaisin . Kaupoilla ja postissa ja pesten pyykkiä ym koulun käytävillä ja luokassakin. Nyt olisi kotitehtäviä ja voisi CV:nkin tehdä :D Mitä mulla siihen tulisi, joskus 8 vuotta sitten siivosin koirankakkaa leirintäalueella ja annoin väärin rahasta?

Niinpä. Tai sitten fyysisesti vaativa työ sahan hisseillä juoksemassa.
Ei mietitä sitä. Tarvisi siitäkin kirjoittaa työeläkeyhtiölle, että miksi tarvitsen tänä vuonnakin taas sen 25 euroa.
Kai sen voisi netissä tehdä muutes.

Tulisi jo veropalautukset, saan peräti 20e. Tai siis miten oikein voin olla elämättä näillä jättituloilla tsiisus.

sarkasmia. Ehkä ei joku tajua vielä. Mutta siis, piti tässä kai alkaa johonkin. Tein jo aamupalaa, lakkasin kynnet ja poistin vanhat lakat ja otin uudet peura sukat käyttöön? Tässä oikein muuta vielä, vuokranmaksua niin juu. Sopimuksessa lukee 1-5 päivä kuun alusta mutta luulenpa että pari päivää on joustoa kun se vuokraisäntä on mun kaverin isä ja toisekseen maksan sitten kun mulla on rahaa.

Niin miljoona asiaa mielessä pitäisi tehdä . Ettei ruoka pilaannu (kananmunista jokin omeletti, milloin ja koska ja miten) ja että pitäisi yllä kielitaitoa (kotiläksyt, äänikirja) ja että pääsisi eteenpäin peleissä (pelannut vasta 2,5 tuntia pokemonia, iphonella on pelejä ja facessa) tai muuta, kotihommaa (taas viikko mennyt ja imuroida pitäisi) ja en ole edes juonut kahvia tänä aamuna. Mutta kun mistä sen energian saa. En koskaan muista syödä mitään vitamiinitabuja tai omega3sia tms sinkkiä vaikka mulla oisi niitä.

Toisaalta kirjoittaminen vähän jäsentää maailmaa, mutta pärjäisinkö ilman paremmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti