anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, marraskuuta 04, 2013

Mun!

En keksi mitään... Niin paljon opittavaa vielä ja kaikessa mieluummin kuuntelen enkä osallistu mihinkään muuten kuin.. Todellisuus ei ole niin kivoja kuin unet ja kirjat kait. Kaikki vaan otetaan pois multa. Mutta paljon tuo elämään jos pystyy oppia uutta.
Jaah mitähän sitä taas. Vois kertoa miten pakko ostaa Sokoksella uudet kengät kun vanhat oli kantapäistä rikki. Oli onnea että niillä oli siellä jotain mihin mahtuu villasukka ym..
Mutta se nyt on vaan sattumaa. Pakkohankintoja tulee aina... Olen lopettanut pepsi Maxin kittaamisen eli siinä säästyy joka viikko monta tupakka-askia...
Miksen pystyisi hienoihin juttuihin. Menestyisi. Oppisi ulkoa ja pystyisi ulkomuistista jotain kertaa apuverbejä.
Vähän hiljaista kai sillä rintamalla mikä tuottaa verbaalisia tuotoksia? Välillä jaksaa kiinnostua.
Joskus tuntuu et elämäni taustamusa ois grungea. Toisaalta populaarimusaan ei aina osaa muuten samaistua kuin sanoja löytää täyttää sun kaipuuta sekä että olis muka selvillä siitä mistä muut puhuu..?
Ää ei osaa selittää. Samaistuminen ei ole sama juttu kun että ne biisit kertois susta. :/
Mitähän sitä. Sää on kylmä ja sateinen. Tapaan kahvilassa mun hoitotahoa niinku joka viikko joskus jossain.. Oottelen sitä täällä paikassa. Täältä tulee joulutorille myyntiin kaikkea koruja ym ym..en ole tehnyt vielä mitään.
Rahaa menee johkin peleihin ja puuttuu 50e et sais maksettua vuokran mut on vielä aikaa kyllä ja sitten kun pystyn niin sen teenkin yms.
Kirjoitan sovelluksella iPhonellani... Istun pöydän pääs ja toi viereinen hlö joka tekee ruoat tääl kattoo kanssani puhelintaan ja osa pelaa biljardia. 
En jaksaisi olla tääl mut viel tunti. Keskiviikkona leffalipun nää maksaa. 
Kerroinko et viime yönä pääsin yhdeksänteen lukuun sitä erotiikkanovellia? Gideon Cross se miespääosa siinä Sylvia Day:n trilogiassa joka on bestselleri.  Niin kuuntelin sitä monta tuntia... Enkkua... Mulla on se Rowlingin kirjoittama etsivä juttu myös iTunesissa äänikirjana mut kuuntelin ehkä alle puolet... En tiedä missä meen siinä. Pari kertaa löytänyt oikean kohdan mutta eihän siinä voi kirjanmerkkiä laittaa :(
Eli audible vois olla hyvä silleen parempi kaiketi. Jos löytäisi jotakin kivoja elämäkertoja tai sit kuuntelisi Game of thronesia tms mulla ei oo hajuakaan mistä se kertoo.. Joku Auelin luolaihmis kertomus vois olla parempi lukea tai muu varjojen kaupungit kun jos ei jaksa kirjoja vaan siis korvillaan tekisi tämän ketjun toimintoja joka varmaan lukemista muistuttanee. Aivot kyl melko samassa paikassa puheen ja tekstin ymmärtää mutta en siitä tiedä...
Vois kait mennä hetkeksi koneelle vielä kun takamus puutuu..tai vaihtaa puupenkin pehmeämpään..jeespokspallinaamas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti