anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

16.11.13

mitä vähemmän näet sitä lähempänä olet...?

Huijuijui. Tän kuun puhelinlasku puoli euroa alle viiskyt euroa eli mun kipurajan. Palvelumaksuja 7e ja ulkomaisia tekstareita 5e ja mitä vielä. Kaikesta se koostuu tuollaisista kun soittaa 020202 kaverin puolesta tai tilaa pelikrediittejä tai koittaa auttaa jotakuta joka tarvii yösijaa Tampereelta.
No onneksi huomenna loppuu se laskutuskausi ja voin taas laittaa puoliksi noita laskuja tai siirtää eräpäivää tms. Katselin taas lainoja esim. vivukselta jonne mulla on 800e lainalimiitti... no, paljon siellä kai menee huomenna jos pääsen sinne laivalle. Tai jos takaisin tulisi taksilla tms jos saan otettua bussin joka on perillä maanantaina 22.40 Tampereella. Tai jos en saa bussia ja joudun vaikka hakemaan yöpaikkaa. Niitä kauheuksia mitä voi sattua! No joo, olen ihan kohtuu vastuullinen aikuinen... mulla on esim, käteisenä bussirahat 25e kaksi kertaa per suunta. Varmaan vähän enemmän säästäisi jos ei menisikään.
Onneksi ei ole koulua maanantaina ja kotiläksyjen teko kesti 3 minuuttia...
Nyt tarvisi katsoa sille kaverille kaukosäädintä että se toimimaan joko kanavat tai sen dvd soittimen valita kielet jne.. Sillä on jokin finlux fx74u1 telkkari ja sonyn slv se2100 videonauhuri ja philips dvp5100/02 dvd-soitin. Niille jos löytäisi jonkun yleiskaukosäätimen niin jee. Toisaalta miten paljon ne maksaa ja paljon tuolla on varaa niin ällikkä lyö tajuni kankaalle.
Kävin eilen juomassa sahtia ja se oli pahaa. Join myös siiderin siinä kasviskebabin rinnalla. Aika paljon muhun vaikuttaa myös tupakka päihteenä kun on vaikea pysyä pystyssä välillä just kun on vetänyt sitä syöpäkäärylettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti