anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 12, 2013

Mitä pelastaisit palavasta talosta tai ottaisit autiolle saarelle mukaan...

Tämä Matkijanärhi kirja (Mockingjay) englanniksi on kiva. Harmittaa vain kun tiedän miten se päättyy ja muutenkin henkilöistä tiettyjä juttuja esim. Galesta. Ei tämä ole edes kovin pitkä kirja. Voisi ehkä saada kuunneltua yhdessä päivässä, jos kuuntelisin koko päivän.
Niin, tein koko illan eilen sitä CV:tä :D ei se ole kummoinen. Ei ole oikein saavutuksia ja sitten toi pieni diagnoosi juttu ja muutenkin lääkitys ja saan ansaita kuussa vain 600e varmaan ja sitäkään kovin pitkäksi aikaa tuskinpa. Eikä ole ammatillista koulutusta... ei ihan riitä että osaan enkkua (ja suomea, jos sitäkään)?
No mutta olisihan se kiva tehdä töitä (varsinkin briteissä). Mutta toki ymmärrän että nyt on lama jne...
Vai ymmärränkö. Toki, eihän minulla sen enempää rahaa ole.
Enkä tiedä voisinko siirtää mun kaverin asumaan tänne. Kai sen on pakko kyllästyä asumaan vanhemmilla eikä se voi asua keskustassa eli se etsii kämppää. Mutta kyllä sen päästäisin tänne mun asuntoon, onhan se mun vuokranantajan tytär. Saisi melkein kalustetunkin, heh... jos ne pysyisi mun omistuksessa :/. Hmm miten se sittten toimii
Kai mä vain unelmoin. Ei mulle mitään käytännön töitä enää ole.
Niin. No meni kuitenkin koko ilta siinä kun katsoin vähän telsua toisella silmällä ja kirjoitin Wordilla mun juttua ja s.postia Nordicstaffin jollekin... mikä lie automatisoitu viesti ettei mun cv kelpaa tms.
Halusin vain tietää millaiseen työhön voisi kirjoittaa saatekirjeen cv:lle.
Onko sellaista työtä oikeastaan. Kaikki osaa nykyään englantia jne. Enkä ole tulkki, en osaa jotain pikkukieliä tai ranskaa alkeita enempää tai saksaa, espanjaa tms.
Huoh. Isän mielestä mulla pitäisi olla ainakin koko elämäksi tehty eläke, mutta ei ne enää tee sellaisia vaikka periaatteessa onkin. Miksi täytin juuri 25 eli olen aikuinen, huok. Eikä mitään suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti