anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 12, 2013

Loinen? Minäkö?

Minähän olen yrittänyt kaikkeni että työllistyisin ja pääsisin koulutuksiin tai edes läpi niistä standardeista mitä tämä "yhteiskunta" asettaa... ja että pääsisi kaikkiin työkokeiluihin ym. Tein RASKASTA TYÖTÄ ja silloinkin joku toinen, enemmäkin loinen kuin minä, tuli ja kaatoi pitkän lankkutornin siihen hissin eteen ja aiheutti työntekijöille "aamujumppaa". Ja nyt ne palkkarahat on mun isän taskussa yli pari tonnia mitkä muutenkin "yhteiskunta" olisi vienut minulta sairaalaoleskelun takia. Se ei ollut minun vikani. Mitä sitten jos en kestä jotain vitun Radio Novaa! Hyi vittu mitkä painajaiset ja kaikki mahdolliset ahdistukset mulle tulee siitä musikiista mitä ne soittaa vaikka kaikkien mielestä Poets of the Fall on paska bändi.
Ja kaikki nämä kalliit lääkkeet mitkä muhun on turhaan pumpattu eikä annettu kasvaa kaksikymppisenä missään normaalissa olotilassa tai perheeni kanssa ja äiti heitti pihalle, vaan jossakin iänikuisen vanhentuneessa kuntoutuskodin muodossa..... olen kyllä joo äpärä ja kaikkea, mutta loinen? Luulisi minulla olevan ihmisarvoa. Minulla on elämänkokemusta ja olen tavannut niin vitun monia minun ikäisiä kun olen asunut Ylöjärvellä, Karinaisissa, Isojoella ja Tampereella yhä iänikuista lapsuuttani viettäen, että jos vertaa muihin niihin hoitsuihin ja lääkäreihin ja insinööreihin - niin, mikä minun rikos on, unelmoiminen jostain muusta ja paremmasta???

Pelottaa että ihmiset pystyy vielä kaiken sen jälkeen mitä olen kokenut, ja koittanut pärjätä jatkuvasti vaikka minua ei ole uskottu yhtään missään ..niin miten ne jaksaa väittää että mun pitäisi hirttää itteni ja että olen jotenkin yhteiskunnan suuri suru-loinen!!!!? Ei vittu miten ihmiset voi olla niin helvetin PAHOJA ja pikkumaisia ja älyttömiä ja naurettavia ja... kertakaikkiaan itkettäviä (ei sillä että itkisin enää uudestaan kauemmin kuin 7-9 tuntia). Mutta itkeminen on alkukantainen defenssi. Miksi minun tarvisi puolustautua tuollaisilta hirviöiltä, joita tämä maa suoltaa?!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti