anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, marraskuuta 15, 2013

Kunhan toimeen tullee

Saanut viime aikoina pari muutaman euron komissiota noista bannereista vaikka tarvitseekin kerätä 50e ennen kuin niistä saa itselle tuloa. Kiitän silti. 
Tuossa kun nukkunut sohvalla yötä niin ajatukset kulkeutui mun pitkäaikaiseen teini ihastukseen mutta sanoin sille ettei minua kiinnosta tms. Niin se oli enemmänkin platonista rakkautta ja vähän pakkomiellettä. En kai edes muista sen sukunimeä enää. Aika usein unissa olen vielä koulussa tai vuokraan kahta asuntoa.
Ei mikään fressi olo. Pesin kyllä eilen hiukset mutta mitä sitten. Poltin popkornia ja koko asunto on nyt pahanhajuinen ja kylmä tuuletuksesta. 
Mitä vittua oikein teen kun jätän juttuja puolitiehen? Menetän ajatusenergiaa ja mua syytetään vaan ties mistä. Epämukava olen, vaikea! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti