anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.11.13

kehtaatko ottaa selvää.. vai kuis se silleen meni

Jos laitan joka kuukausi kaksi euroa säästöön niin joka vuosi sillä saa maksettua yhden B-lausunnon. Jees eli turhaan harkita säästämisen aloittamista ei kannata.
Kohta mietin jos katsoisi telkkua kun en ole katsonut sitten tämän aamun (hetken luulin että siitä on jo monta päivää). Sieltä tulee kaikkia sarjoja walking deaddia jne vaikka olen ehkä yhden jakson katsonut tai vähemmän sitä. Ja tämä hujakoi jossain neljännessä tuotantokaudessa. Sitä paitsi katsoin jo elävä kuollut elokuvaa tänään. Ei kiinnosta että tulee vielä uniinkin.
Täytyy keksiä jotain muuta nuorentavaa pepsi maxin tilalle. Laittaa vaikka jalkoja pystyyn seinää vasten parikyt minuuttia joka päivä. Se varmaan auttaa rasvanpoltossa tms aineenvaihdunta jutussa.
Vai en tiedä oliko se vitsi että kofeiini tiukentaa paikkoja. hmm
Olen jo melkein kuunnellut tuon Kingin kirjan. Alle neljä tuntia enää. sitten muihin kuten Divergent, ja vika Nälkäpeli jota en ole jaksanut kuin vasta aloittaa, sekä muu kirja mitä esim. ostanut jo - mutta en jaksa lukea joten jos jaksaisi kuunnella. Heh!
Piti soittaa olisko isä vienyt postilaatikkoon mun kirjekuoren. Eipä tuolla kiire.
Ja pitäisi ottaa noita johtoja vähän ja viedä sille kaverille jolla on tv ja vhs ja dvd soittimet, mutta johtoa uupuu. Ja mulla on ylimääräisiä pari just sopivasti (ehkä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti