anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.11.13

Finns are not ambiguous

Ostin Sokokselta high Protein snackseja.. niissä on 45g protskua 100g ja saman verran kaloreita kuin sipseissä. Sitten ostin Quality Street pönikän brittisuklaata... ja tietty perinteiset varsisellerit joita elimistö sulattaa monta päivää, ja glögiä ja intialaista valmisruokaa tika masalaa jne currya. Kolkyt euroa meni ruokakaupassa ja sit (ehkäisy)lääkkeisiin (3kk) meni nelkyt euroa kanssa ja onneksi rahat tulee huomenna huh.

Tuuletan täällä kun kauhea intialainen tuoksu täällä. Monta laatikkoa intialaista teetä ja silkkimatoja tappamatta tehty silkkihuivi ja muuta maustetta ja saippuaa leijaillut täällä.

(airbnb kautta tutustuin ja oli pari yötä ja juttelin sille kaikki mahdolliset Suomesta ja itsestäni. Se tiesi melko paljon kyllä 5 firman omistajaksi yläkastista jonka sukuhistoria ulottuu 3000 vuoden päähän taaksepäin. jne jne)

Mulla pitäisi kuulema olla jokin suunnitelma mitä aion tehdä työkseni. Ja värit sopii minulle. Suomalaisilla on isot luut. Alkoholiongelma on sosiaalisesti hyväksyttyä jaa jaa jaaa.... kukka (Blom sukunimi ruotsista suomeksi on kukka) on intiaksi koira! yh vihaan koiria siinä tapauksessa *headpalm*

Isän pitäisi tulla hakea mun tietokone kai ja asentaa siihen Microsoft Office Wordit ym.
Ja yks tyyppi on velkaa 5e ja se saattaisi käydä tänään. Enpä tiiä.
Aikas täynnä ollut kalenteri nyt viime aikoina!
Tai siis halloween juhlia ja se teatterissa käynti ja mitä kaikkea?

Oon ehkä laihtunut kun äsken painoin kaikki ketjut ja vaatteet päällä 105,3 kiloa noin niin kuin päivällä. Luulisi että painaisin paljon enemmän päivällä kuin aamusta. No ehkä olen syönyt kevyesti ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti