anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.11.13

(ei otsikkoa)

Tarvisi tulostaa verbeistä juttua ja vaihtaa sodastreamiin varapullo hiilidioksidia. Muutakin voisi tehdä kyl. En sitten mennyt elokuviin ilmaiseksi tyyppien kanssa kun en tiedä kauan siinä menisi (mun koulu alkaa puoli viisi) ja sitten ei siellä mene mitään mitä haluaisin katsoa.
can              could             may           might           will          would
shall            should           must          ought to       need

^noi pitäisi oppia, mutta niissähän on selkeä looginen järjestys :p
modaalisia apuverbejä. mitä se modaalinen sitten onkaan.
Kuunnellut jostain seitsemästä saakka Capital FM radiota Lontoosta. Eli muutaman tunnin. Jaa miksiköhän? mun Lontoon tyyppikään ei ole pariin viikkoon oikein chattaillut mun kans mitään.

Varmaan jos nyt alkaisi sillä että laittaisi vaatetta päälle (ennenkuin alkaa bloggaileen)
Sain eilen 3ds:ään uuden johdon ja pelasin vähän pokemonia, ekan salin pääsin läpi jne. sit söin Quality Streetiä taas sen melkein 700g pönikän sokokselta ja vähän siihen vielä chardonnayta siis eilen illalla toi kun katsoin Dieetit vaihtoon ja luin Closeriakin. Taisin olla alastikin silloin. Ehkä en halua laittaa vaatteita siksi että ne alkaisi haiseen ja haisen mieluummin vain iholla. ha ha .........kuivaa huumoria? kuivaakin kuivempaa lähes olematonta. jos tajuaa joku. enpä tiedä. Mun suihkut on yleensä melko pitkiä silloin jos otan niitä.

Mutta hei. Mahani kääntyy ylösalaisin omista jutuista ja tekisin mielellään myös jotain? eli haistakaa kukka ja menkää levittää ilosanomaa. eli Joulua vaan kaikille ja ystävänpäivää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti