anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 15, 2013

Teksti näyttää jotenkin enemmältä kuin se on

Sain eilen uuden jalkalampun! Jes. Oli mahtavaa kun näki oikeasti jotain. Lukea tms... mutta aamulla puoli kasilta oli taas niin pimeää että jos ei olisi lunta, niin ei uskaltaisi lähteä siihen mikä tuntuu keskeltä yötä.
Sain aika paljon tehtyäkin (lähinnä melkein 30 asian listaa mitä pitäisi tehdä) kun suljin läppärin sille tarkoitettuun koteloon/taskuun/laukkuun. Tein enkun tehtäviä ja luin kirjaa ja tiekua ja latasin Pokémon TM X:n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 45 euroa maksoi vähän alle. Kaikki loput rahat meni oikeastaan siihen. Mutta aloitin aamulla vähän pelaamista ja valitsin sen tulipokemonin josta en ole ikinä kuullutkaan. Pokemoneja on varmaan jo viissataa, niin että en tiedä enää niistä kuten silloin kun oli reilut 150. Mulla oli kaikki nintendo gameboy color pokemonpelit melkein.. yellow, red, crystal, silver... ei nyt ihan kaikkia mutta silti. Nyt on joku white tai black jos tietäisi missä mutta se on jumissa kun mun taskuhirviöt ei ole tarpeeksi saavuttanut levelejä...
Kävin eilen subissa ja jotkut tytöt tuijotti mua tms hihitteli että jos sä katsot sitä vielä, niin mä alan nauraa täysiä tai jotain... ehkä ne tiesi mut jostain paskafoorumilta teeämäs. Omasta mielestäni olen kyllä ihan normaali ihminen että en tarvitse tollasilta pikkutytöiltä mitään peeaaäskooaa.

Jeaa. Kuunnellut BBC1stä ja Capital FMää Englannin radioasemilta<3
Kävin ostamassa hehkulamppuja, niin silloin kävin sen jälkeen subissa kun olin ostanut Makuunista kolme blu-rayta. Olen ne nähnyt elokuvissa, mutta hyvähän se on katsoa uudestaan. Yön Ritarin paluu, Hobitti ja Piin elämä. (Sitä edellinen ostos oli Evil dead homeenteristä)
Mutta ei nyt mun ostoksista enempää?
Mulla on tilillä satanen ja lompakossa 5e ja 5e k-kauppojen etuseteli. Olen saanut tänä vuonna 20e niitä seteleitä :W (eli olen vähän ostanut ruokaa!)


Se sugartatsin tyyppi lupasi lähettää mulle lisää jotakin tuotteita kun tein tuon "arvostelun" youtubeen sen kaupasta?Tiedän en näytä juuri parhaimmalta sivusta tms... mutta ihmisarvo mullakin ja jotain annettavaa/opetettavaa/taitoja eteenpäin jotain.
Sitä paitsi parhaat ihmiset ei arvostele ulkonäön perusteella. Millainen ihminen olisit jos kaikki muuttuisi sokeiksi?

Ei minulla sitä enempää juttua taida olla nyt tässä. Tässä tämä tästä sillä tapaa, miten vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti