anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.10.13

tässä vaiheessa ne joululaulut alkaa hiipiä tajuntaan

Olet onnellinen ja rauhallinen. Olet hyvin herkkä ja ymmärtävä henkilö. Olet hyvä kuuntelija, joka osaa jättää tuomitsematta. Uskot, että kaikilla on omat matkansa elämässä. Olet avoin uusille ihmisille ja tapahtumille. Olet erittäin kestävä stressistä ja harvoin hätäilet. Yleensä olet hyvin rento. Aina hallitset pitää hauskaa ja koskaan menetä omaa tietäsi.

Käänsin tuon google translatella. Ensimmäisenä kun käynnistän tietokoneen ja menen facebookkiin (ei välttämättä tuossa järjestyksessä) niin siellä on joku persoonallisuustesti mistä valita oma puu missä on taustat erilaiset ym koristukset (kaverini jakamana)

Sain postista äsken kaverin lähettämän synttärilahjan. Jotakin pinkkiä bambu lautasenalustaa ja tuoksukynttilöitä ja korttia. Tiekukin tuli ja siinä se sama Elämän synty kirja mikä on ollut varmaan jo viisi vuotta sitten tilaajille. Postimies ei olisi saanut niitä luukusta ellen olisi ollut kotona.

Olisi mentävä postiin hakemaan niitä laihdutuslääkkeitä. En kyllä jaksa yhtään mitään? Olisi niin monta kotihommaa ja lopulta en taivu tekemään mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti