anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 06, 2013

siksi kun näitä -70 syntyneitä joku on viljellyt tänne liikaakin

Kirjoitan sanan "oikeasti" lähinnä välttääkseni ilmaisut kuten "todella, tosi.." tms isottelen ja en tykkää itse siitä mikä on tosi? En pidä mistään toteen viittaavastakaan. aika vaikea kun minua minusta kirjoitettu niin paljon sellaista mikä ei ole tosi... mutta luin näitä http://suzannewhite.com/index.php?target=chinese_astrology/show/sign/Dog

mitä kiinalaiselta koirat on ja mun kaverin on koira ja vihaan sitä miten ne voi vain räjähtää haukkumaan yhtäkkiä... ja sitten en tajua miksi pitäisi olla jotenkin lojaali tai luotettava. Vihaan niiden rakkautta ruokaan ja muutenkin en vain ole yhtään tarjoava tai syöttävä tai palveleva tai muutenkaan odota keltään anteeksipyyntöjä, syviä tunteita tai muuta perkeleen ällöä. "I serve" motto ja ne on "totuuden merkki" siinä horoskooppi vihkosessa mitä luin joskus, esim. lohikäärme minä "onnellisuuden merkki" juuri piutpaut mistään totuudesta tai muuten saa olla onnellinen koskaan.

Syvään juurtunutta kun vaikuttaa sanojen käyttöönikin. Mutta jos "rule out" yhden niistä merkeistä niin sitten kohta saa olla kaikkien kanssa helisemässä jotka on syntynyt tiettynä vuona.

Tänään kohta taskumonsterit pokémon... en jaksaisi pelata enää pokemon x&y:tä kun en pääse pelissä etenemään kun en saa treenattua niitten levelejä tarpeeksi ylös. Tai siis en mä nyt ihan ekaan tehtävään kaadu, mutta joku sali ja ruohikko taas niin *******.

Pokétkin on itämaisia niin kuin noi kiinalaiset merkit. Jeaa. Eikös se kuollut jo se joka on niiden luoja. Sillä oli jokin rakkaus ötököihin. Oi, olispa jo markkinoilla jotakin hyönteisruokaa? Voisi silläkin nälänhädän muuttaa toivottomammaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti