anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.10.13

seether is neither

Just pääsin disc 2:seen tätä uutta kokoelmalevyä Vittua (sillä Seether on etelä-afrikaksi vittu,...,,.)

No jooo... vähän kiva ilta ja muutenkin yksin kotona jotain.. en tiedä.. aloin jo pelailla facebookin pelejäkin kun niin tylsää ja kello paljon ja tarvisi nukkua ja kaikkea.
Tein silmiä avaavat feikkitatskani iholle tänään kun kerta niitä mulla on 4kpleet.

Ottaisin kyl vittu sen seether vittu logon tatskaksi niin vittu.

Tulisi aina mieleen se että joka kerta kun kirjoitan mihin tahansa vittu - niin tulee se mieleen näkeekö isovanhemmat tän nyt ->tulisi aina mieleen isovanhemmat. *checking in case of fail...*

Katsoin piin elämä ja itkin sitä kun ikinä ei jätetä hyvästejä (vaikka se bengalintiikeri olikin jokin hyvä selviytymisjuttu sillä.)

mitäs muuta... nukuin johkin kymmeneen kun en tajunnut vaan mitä kello on ja sitä että pitäisi nousta sängystä? oli hieman kello kait jättänyt herättämättä tms.. vai oliks tää se aamu.. eh..

No mut kuiteskin. Sitten jossain vaiheessa kuppikakut ja muuta syönytkään tänään paitsi kahvia ja vähän voileipäkeksiä ja tuorejuustoa ja pari mandariinia but that's it. Paino silti seilaa jossain vitun ylhäällä maigaad

Joo ei tässä kai siinä sitten kaikki vaan niin.
No vanhaa juttua löytyy eli eilen Prinsessa musikaali. ..en oikein tiedä mun fiiliksiä silleen tavasta esittää jokin hulluus ja mielisairaala ympäristönä tms... mutta melko tarkalleen ne on onnanneet kaappaa sen tunnelman mitä siellä on. Hoitohenkilökunta on hoitohenkilökunta jne. Tai siis melkein kun ois olleis taas tuolla vankilassa jossain.

hmm pitäisi tehdä läksyt enkusta. en ole edes käynyt moodlessa vielä. onkohan sitä aikaa tässä hmm hmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti