anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 15, 2013

Puolikas sydän olen vain

Ostin uuden märkäliinan, 7-haaraisen kyntteliköt, led ulkovalo (hautakynttilän näköisen parvekkeelle, hehee), kirjan joululahjaksi perheelle, mistelinoksan ja sen laitan roikkumaan lampusta joko vihreällä tai kultaisella pakettinarulla mitä tilasin myös, kuusenkynttiläsarjan, ja jatkojohdon missä 2 usbia. Nämä sai satasella netanttilasta. Nyt ei tarvitse kysyä olisiko mummulla kynttelikköä.
Jees. Eiköhän se joulu ala tulla sieltä. Kohta lumi maassa tai huomenna kuulemma, jota en usko välttämättä mutta niin pimeä siellä on että uh huh. Voisi vähän valkeaa unelmaa<3

okei, mun ei pitänyt tilailla enää yhtään mitään. mutta ei mulla vain ole mitään nyyh :(
kaverinkin piti soittaa jo eilen Nälkäpeli 2:sta katsomaan menemisestä mutta ei ole kuulunut.
Kohta alan varmaan hommiin kun käärin hihatkin jo. Tilasin esim. uusia imurin pusseja ja sitten vasta aloin imuroida puhtaisiin imuripussiin. Jos nyt alan desinfioida kylppäriä vasta kun saan tuon uuden märkäliinan?
Ja tarvitsen ehdottomasti jatkojohtoa, koska ei ole tarpeeksi pistoketta. Joulujutut saa laittaa hautumaan vielä, siksi aikaa että saa maksettua nuo.

vitut pitäisi vaan pelata pokemonia tai lukea tai mitä tahansa muuta, katsoa elokuvaa tai telkkua, paitsi olla tässä kirjaamassa ylös. No oukei jos pukki lukee niin sitten se kannettava blu-ray soitin sekä Cluedo lautapeleistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti