anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 29, 2013

punaisia naamoja lähinnä kurssi täys

Kaduttaa kuitenkin jos en kirjoita mitään eilisestä ekasta enkun tunnista... Juttelin vähän kaikille paitsi niille naisille ehkä... Mun ikäisiä tai vanhempia siellä ja yksi Aamulehden toimittajakin. Meillä oli nimilaput pahvista pöydällä aluksi ja saatiin kansiot ja puhuttiin meille tärkeistä jutuista ja saatiin alkutesti aikamuodoista ja niistäkin juteltiin. Mun ongelma oli lähinnä että etsin ongelmia vaikka lause oli ihan oikein, pakko vain kirjoittaa eri tavalla tms... vähän huolimattomuuttakin jossain että katsoin että onhan siinä puolet oikein lauseesta...
Kävin sauihuilla ja join liikasokerista tuplaespressoa tauolla. Mitä lie oikein juttelin. Kyllä mut tunnetaan sitten niin paremmin kuin omat ystäväni.

En tänään mennyt kaupungille, pitäisi käydä kyllä. Postissa ym. Katsoo jos menee skitsofrenia luennolle viideltä.
Harmi kun tilillä on alle kolme euroa, ei oikein voi mitään. Turhuuksiin sekin menisi kait. (sarkasmin sekoituksella sanon) Käytin eilen loput käteisen kait Koskikeskuksessa sushiin ja jäätelöön. ei multa silti ruoka tai vessapaperi lopu.
Tekisi mieli tilata yves rocherilta joulujuttuja, mutta laskin että tilailuuni menisi yli 70e jos saisin kaiken mitä haluan ja enemmänkin sieltä.
Jouluristeilykin olisi ihana. Ei olisi aina perheen kanssa. Voisi vaan kännää koko joulun jossain laivalla... mutta ne maksaa pari sataa ja yli ainakin per hlöä.

En huoli kyllä tapsua enää käymään täällä. Se sanoi tulevansa puolenyön aikaan vaikka olen laittanut poikki jo. Sillä mitään asiaa. Vaikka antaisikin sormuksen. Tuskin haluan muistutusta hänestä.
Kävin eilen salilla tuossa taloni alakerrassa ja siellä on sellainen abgym joku tvshopista mitä nostetaan jalkoja ylös että tekisi vatsalihasliikettä se. Ja muuta jotain vatsalihaspenkkiä ja 20kg kahvakuula.. elliptinen laite vähän hutera ja vaikea polkuinen.

Mulla on tullut tuosta rannekellosta vähän jotakin punaista ihottumaa tai läikkää jotain kuivaa ihoa ranteeseen sellainen  ellipsi pieni.
Huomenna teatteriin. Tänään tuolla kauhea tuuli joten kotona pysyminen olisi ehkä suotavaa? Viime yönä sade ärsytti kun sänky juuri ikkunan vieressä.
Koittanut tietty edelleen laihtua nukkumalla että ei söisi niin paljoa. Turha dieetti sekin.
Vähän huono olo kun tein jotain nuudeleita ja sinne paloittelin yhden banaanin. Ei olisi kannattanut syödä vaikka menisi hukkaan noi hedelmät iihan sama mulle. Kun sitten otin muutaman piparin ja tein kapselikeittimellä kuumia juomia ja kalorit tietty taivaassa jo ennen klo yhtä...

Mun seinäkellokaan ei toimi enää vaan se jää jälkeen vaikka olisi mikä patteri ja ei toimi. Tarvii katsoa sitä taas kun on enemmän kärsivällisyyttä.

Aivan tikusta teen asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti