anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 27, 2013

Ookko nyt ihan varma, tietsää? TIÄKKÖ

Vaikka eihän mun raha-asiat kiinnostaa ketään. Mutta maksoin laskuja taas ja jäi käteen melko vähän kuitenkin. Alle satanen oli maksoin klarna tiliä 46e ja puhelinlaskua 37e ja jäi 15e.. sillä nyt saa jotain ja käteistä vähän vitosia ja yksi parikymppinen sitten siihen asti ostettua kun taas saa 11 pvä päästä taas rahaaa (tai no, asuntotuki on jo aikaisemmin).

Mutta huomenna tarvisi mennä kouluun! Jännittävää. En osaa edes kirjaa vielä ulkoa. Sitä varten ne yli sata tuntia kai käytetään... kertojaa ja narratiivia ja aikamuotoja ja sellaista mitä olen vähän ylenkatsonutkin jotain emt... tai no jos tunneilla on jotain SPOTPAA (ei hajua onko toi ruotsin tunnilta vai oikeasti jotain enkkua sanajärjestystä)

Join eilen jägermeisteria ja ediä ja katsoin neloselta elokuvia. Se on mun uusi lempi juoma toi.
On niin miljoona hommaa mitä saisi... mutta nukuin eilen vain sen tunnin, mikä siirrettiin taaksepäin :p~
väsynyt väy väy

Tein uuden bannerin. Väsyin harmaaseen ja halloween on nyt silleen mielessä päällä. Enkä osaa piirtää enää niin kuin 10v sitten. En osaa enää nauttia mangastakaan (kirjoitin mangoista) niin kuin silloin.

Mulla on kuulema tamperelainen äänisävy tai jokin sointu.. joo sointu. Juttelin oikeastaan koko viime yön yhden tyypin kanssa. Horoskooppimerkeistä, älykkyydestä, shakista, kielistä, sukupuolielimistä ja tota joo... mistä nyt sitten yleensä öisin kaikesta oudosta ja vähemmän merkittävästä :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti