anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 25, 2013

Mitähän sitä joraisi tällä kertaa

En mä halua pyhäinhäväistä mun halloweenbileiden tunnelmia jakamalla niistä tässä. Pari kivaa humalaista tyttöä vietti mun kanssa iltaa ja oteltiin kuvia jotka olisi tyyliin menossa Facebookkiin. Ne kehui mua mukavaksi, kehui mun ripsiä ja tukkaa et ne luuli sitä aidoksi jne.
Ei ole krapulaa yhtään enkä lihonutkaan. Join kotona tölkin Pirkka III olutta, Fat Ladyssa yhden hanasiiderin, Long Island Ice Tean ja Jägermeister Edin lopuksi... Ihan mukava olo tuli, enkä haastanut riitaa tai muuten nolaillut. Mun rintsikat oli kyllä nolot ja seksiasun päällä vielä ja korsetti x-D Aika kuolo... jos en oisi saanut niin paljon kehuja yms ja oisi sopinut "kinky" teemaan.
Siellä oli lähinnä jotain opiskelijoita. Aloitan minäkin maanantaina.
Nyt ei ole rahaa enää koko viikonloppuna käydä missään. Ei kai sitä viitsi samaa asua sitä paitsi. Tulin taksillakin takaisin. Mulla on tilillä katevaraus 95e jonka olisi pitänyt kadota sieltä 1-3 päivän kuluessa mutta eipä ole. Hemmetin ulkomaiset nettikaupat, mutta ainakin sain peruttua sen tilauksen ennen kuin ne ehti toimittaa sitä. En tajua miksi menin joihinkin lankaan taas markkinointijuttuihin, että sellainen fitbit laskisi kaikki kulutetut kalorit ranteesta.
Aina saa toivoa motivaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti