anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.10.13

Mä teen ainakin omaa juttua. Joskus se paljastuu jotakin kautta muillekin

Täällä näkyy kyllä linkit tuonne mistä mun kävijäliikenne tulee mutta en ole lukenut niitä juttuja sen jälkeen kun aluksi kiinnosti ja aloitin jonkun merkinnän viitaten niihin mutta sitten unohdin koko jutun ja ne vain paisutteli. En halua olla missään tekemisissä sellaisten kanssa. Miten ne onkin löytäneet kuvan minusta kun olen painanut kaikista eniten ikinä ja ottanut jonkun suihkurusketuksen jne. mutta eipä sillä väliä, sivuseikkoja.

Minua kiinnostaisi samanlainen painonpudotus kuin tuolla joka laittoi minun obesimed paketit matkaan. Mulla oli heinäkuussa tavoite laihtua 82 kiloon tammikuuhun mennessä? ...mutta aikaa on kulunut tässä ja olen laihtunut vain muutamia kiloja. 3kk ja 20 kiloa olisi kiva. Laskin että mulla on n. 100 päivää eli 1500 kaloria päivässä pitäisi unohtaa. (=220g pudotus päivässä, kun tähän asti -5g/pvä)

Oikeastaan olisi laihdutusblogikin mutta tätä minulla on mielessä?

Monta pannua tulessa - pitäisi vähän aikatauluttaa mitä teen. Esim lukemista klo 15.00-15.30 ja sitä ennen pyykinpesukoneen tyhjennys ja neljän jälkeen kauppaan ja sitten illemmalla opiskelua klo 17.00-18.00 ja sitten kuntopyöräilyä 20 min ja hmm... On se kiva suunnitella kun se on niin aineetonta ja voi jättää pois mitä tahtoo. Miten ikinä ehtii aikaansaada kun aika karkaa niin nopeata tiimalasista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti