anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.10.13

Liian myöhäistä

En voi tajuta missä kamerani latausjohto on... eli tilasin duracelilta tuohon jonkin latauspistokkeen yms. Se tulee DHL:ltä sitten kotiin. Joo en osaa käyttää rahoja. Mutta ilman sähköä akussa on mahdoton tehdä youtubeen videota (ellei tee ihphonella tai webbikameralla). Voisin mä jotakin puhua tuohon hd webbikameraan. Lähinnä näistä blokeista ja bloceista ja vblogeista.

Ei minun tätäkään tarvisi päivittää. Säästytte uusilta youtube videoilta kait. Kertoisin minun pähkinä ja siemen ravinnosta.

Liityin FitLab.fi eilen ja käskettiin tänä aamuna 8lt tehdä 45 min lenkki. Minne muka menisin? Ei siihen aikaan pääse bussilla sunnuntaina takaisin. En keksi nyt äkkiä mitään lenkkiä, eli tein vartin kuntopyörällä. Sitten on joku keskivartalo lankku ohjelma video kuudelta ja venyttely illalla. Miten minun on tarkoitus osata vain venytellä ilman ohjausta ym 20 min? Tietty joku pilates homma voisi olla kova sana.

Tarkoitus olisi kai vain polttaa niitä kaloreita. Mitä on joskus mussuttanut menemään. Rasvanpolttoa, hikoilemista, sydämen syke korkealle ja niin eespäin. Eespäin elämässä vain vierii... mursuilta loppuu jo tila jäällä joten enemmän niitä polkeutuu muiden mursujen jalkoihin. Tai no miksi olisi loppunut jos kerran ilmastonmuutosta ei tapahdu. Australiassa kuumin syyskuu ikinä ja Lappi kohta päiväntasanteen lämpöinen tjsp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti