anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 18, 2013

Lehtenä tuulessa, pikkukivenä meressä ja öljypisarana hengen pullossa
Miksi Findance on randomisti vaan seurannut mua? En kai mä niillekin ole jokin puheenaihe ja keksitäänpäs hävyttömästi naurunaihetta minusta.
Tai sitten ne tukee minua.
No en mä tiedä. En tajua miksi ei voi laihtua vaikka liikkunut monta tuntia. Ja tämä päänsärky kans tappaa mut kohta.
Ostin joskus toissapäivänä nenäpäivä minikaiuttimen ja olen sillä soittanut film2homesta Croodit ääniraitaa sekä BBC1 live nettiradiota. Samana päivänä ostin yli kymmenen suklaapatukkaa kai kun olin kaupungilla. Söin ne kaikki yhtä lukuunottamatta mutta en lihonut erityisemmin kait? Se on kyl ihme taas, mutta on sekin että kun liikkuu monta tuntia ja ei laihdu vaan lihoo puoli kiloa. Mutta ei saisi muka punnita joka päivä vaikka se saattaisi motivoida itseä.

en ole pelannut pokemoniakaan kuin vasta sen ekan päivän puolitoista tuntia. Jäänyt se, samoin kuin lukeminen vaikka kirjoja ostanut. Menin varmaan joskus kasilta nukkumaan? Ei siinä viitsinyt lukemaan jäädä valveille.

En mä ainakaan tee pilaa mun lukijoiden älykkyydestä kirjoittamalla omaa tyyliäni... Tai siis, mietin että joidenkin vain pakko keksiä sitten omasta päästä kaikkea takertua pikkujuttuihin ja silleen venyttää totuutta mun jutuista. Ei kiitos venytykselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti