anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, lokakuuta 05, 2013

Kyllä mä tunnen ne hyvin, oikeesti...ne ei vain halua olla mun kavereita...

Jos minulla on yli kaksi tuhatta yhteystietoa gmailissa niin mistä minun on tarkoitus tietää, ketkä niistä on julkkiksia?
Blokattiin viikoksi laittamasta kaveripyyntöjä... vaikka otin omat yhteystietoni GMAILISTA.
Ja kysyttiin kaikenlaista että onko minulla aikomus ottaa yhteyttä mahdollisimman moniin, jotain high-end julkkiksia tavoittaa vai muita syitä mitkä suunnilleen rikkoa käyttöehtoja (ne haluaa minusta eroon, taas... no ei..)

On minulla ollut kaverilistalla Robert Pattinson tai muita twilight näyttelijöitä kuten Kristin Stewart ja se blondi siitä Gone elokuvasta joka oli se vampyyri joka sai aikaan kipua voimillaan. Joskus kun ensimmäinen twilight leffa tuli jostain..? Mutta ei kai niiden s.postiosoitteet voi olla mulla gmailissa? Riippuu siitä mitä ne on jakanut facebookissa? esim. kristenin päivityksen muistan että "fanit on löytäneet meidän salaiset facebook tilit" jne
Katsoin juuri Water for Elephants. Olen nähnyt varmasti muitakin heidän elokuvia. En silti ole mikään stalkkeri!

Niin että pois minut tästä fb-vankilasta (ei tuolla juuri oikeasti ole vaikutusta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti