anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.10.13

Kiva kun on jotain mitä odottaa

Keskiviikko 30.10.19:00PRINSESSASuuri näyttämöOsta lippu
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/prinsessa

Menen katsomaan tuota. Liekö viimeinen esityspäivä. Tulkaa moikkaa minua, mummuani sekä sen siskoa
3:)

Tykkään enemmän musikaaleista ja oopperasta kuin mistään teatterista tai baletistakaan... kun ei ole viety minua milloinkaan noihin siis.. ei ole oppinut tykkäämään/lukemaan/tulkita/analysoimaan niitä.

Hui, paljonkohan jo tänään olen kirjoittanut? Tämä kone on vain ollut tässä päällä ja odotan Olet mitä syöt ohjelmia alkaviksi.
Maanantaina pitäisi saada eläke 630e ja maksoin jo vuokran? Jäikin rahnoja. Melkein voisi ottaa hoitokertoja jossain ihransulatuskoneessa (hypoxi) paitsi tarvitsee juttuja kuitenkin niin ei siitä kuukaudeksi paljon jää ylimääräistä (minäkö muka en osaa käyttää rahojani).

Mutta joo... tarvisi varata aika sinne hammasvalkaisuun hesaan, kun kerran maksoin satasen... tai no laitoin mailia. En halua herätä aamulla seitsemältä ja odottaa ihan täpöllä koska ne aukaisee vastaanoton puhelinlinjat yhdeksältä "vasta"

Hei, tämä kirjoitus on oikeastaan ollut tulevaisuuden tapahtumiin liittyvää juttua? Jee, jes... kerrankin jotakin juonta näissä jutuissa --- elän nykyisyydessä (joskus kun testasin aikamuotoja mun livejournalista... mutta miksei ole sellaista mikä laskisi eniten käytetyt aikamuodot kun syöttää vähän tekstiä?)

Ääh... ei ole kivaa jos ei löydä jotakin mikä on ollut olemassa kymmenen vuotta sitten ja sitten alkaa selittää jotakin mikä vähän liittyy jonkun muun sanomisiin tai jotain mitä on googlettanut tai chattaillut mesessä tms skype nykyään ja ajatellut harmittomaksi harrasteluksi ja sitten kuitenkin se paisuu johonkin itsemurhayritykseksi tai muuta "merkityselämystä" joista sun pitäisi sitten selittää muille mistä jokin ajatus alunperin on alkanut vaikka sillä ei siis olisi mitään vaikutusta edes c*)

 niin että miten taas pääsin tähän? persereikä. (_:_) eikun tuplaperse ReIkÄ. en osaa kirjoittaa tulee kaikkia ihan turhia merkkejä? Tämä on nyt melko lailla jo mielenvirtaa. Lähti melko aiheesta tai vain mieliteosta kirjoittaa jostain mutta nyt se menee jo liikaa. Minä vastaan näppäimistö ja oma luovuuteni... tiedän kyllä että mikään ei ole kovin originaalia... siis koska kaikki on ollut jo aiemmin jossain vuosituhansia keksitty jo, mutta silti niin moni on skeptisiä esim. tiedettä vastaan - mutta niillä on vain totuus tieteen takana voimanaan - sitä vastaan; ettei ihmiset usko näitä tieteen uusimpia löydöksiä (ei nyt tule mieleen mitään sellaista mitä en ehkä uskoisi? ...esim. rintsikat ei vaikuta ollenkaan siihen miten paljon rinnat alkaa roikkua, ei tutkimusten mukaan)

.

Tulihan se piste sieltä. Tieteen Kuvalehden sivujen pisteen merkki olisi munasolun kokoinen noin. Näin joskus suurennoksen munasolusta ja siinä oli sellaista hauskaa elämää jotain. Niin että aina kun joku laittaa pisteen niin uutta elämää lähtee?

Ei vittu ei tuossa ole järkeä ja en mä julkaista. Tai siis tuon pistejutun olen joskus kirjoittanut twitteriinkin. En ole kovin paljoa nyt ollut twitterissä tänään?

Joo en osaa kirjoittaa enää? Kirjaimet menee väärässä järjestyksessä ja liian lujaa mun sormilla menee. Mutta hei nyt alan katsoa näitä ohjelmia missä se McKeith "lääkäri" tekee suolentyhjennyksiä, haistelee kakkaa, ja neuvoo miten mansikat ja sinkki auttaa parantaa seksielämää (y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti