anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 18, 2013

Kaikki mäkkärin asiakkaatHmm jaahas mä en ole oikein lukenut äidin s.postiviestiä KUNNOLLA.Niinpä. Tai siis tuon nyt tajuaa muutenkin, mutta kun sieltä niitä huonoja muistoja alkaa pulpahdella. Ja etten ole edes lukenut viestiä enkä tajunnut että ne oikeasti asuu jossain kuntoutuksessa muualla kuin kotonaan.. niin kertoo jo. Tai siis, ei, mulla on tunne että a)äiti vihaa minua b) äiti ei ole koskaan rakastanut minua
Ja hän on pienenä sen minulle ilmaissut sekä sanoilla, teoilla, lyömällä, sylkemällä päin, olemalla tulematta koulun juhliini, haukkumalla ja muutenkin (tästä listasta unohtui jotain) niin joo, kylmä suihku ja valitus että oli mun vika jos jokin meni pieleen, esim jokin mikä oli täysin minun vaikutukseni ulottumattomissa tai osaisi sen ikäisenä sanoa asiaan mielipidettä kun ei ole tietoa.

Niinpä. Että tuota, niinpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti