anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 07, 2013

Jossain lukee että vedessä on 0 kaloria

Oukei! Mun tarvii vaan keskiviikkona kahdelta olla Helsingissä hampaidenvalkaisua varten.
Voisi sitä ennen ottaa tehokuurin hampaidenpesussa ja käyttää loput valkaisuliuskat :D ei se ole kuin muutama aste kuitenkin mitä se vaalentaa?

Katsoin lapsianorektikkoja ja yritin kuluttaa kaloreita vatsalihaksia ja kyykkyjä tehden ja kymmenen minsaa tein kilon painoilla liikkeitä. Tarvisi vaan vähän lainata sitä niiden ajattelua että koko aika kuluttaa kalorien kuluttamiseen.
ainakaan minun ei tarvitse miettiä päivällistä kun syön jäätelöpurnukan. siinähän on kalsiumiakin... ja ehkä tarvitsen sitä juuri kun pepsimaxia kuluu (kuluttaa kehon kalsiumvarastoja).

nyt katson dokumenttiä Miten dieetit menee pieleen. Siinä on alli pieru jutut ja haisevat atkinsit ja ateriankorvaus- jutut ja muut mahalaukun ohitusleikkaukset mitkä voi aiheuttaa kohtauksia ym ihon kiristysleikkaukset.

Sisältä kannattaisi aloittaa. jos aikoo jotakin. Ei tarvitse odottaa maanantaita tai rahapäivää tai jotain, mukavuusalueen ulkopuolelle eksymistä. Mistähän puhun. No siis nyt meni oikeastaan ihan ohi koko juttu?
Skypessä ne on vaihtaneet mun Lontoon tyypille paremman paikan koneessa, koska se lentää niin paljon että tuntee kaikki lentoemännät :) muistin just tämän seikan siitä...

Mä tunnen omat juttuni paremmin kuin taskuni tuntee omat nöyhtänsä mutta ei sitä kaikkea voi piilottaa rivien väliin tjsp

one does not simply get off the internet. one does not simply log in to mordor. one does not simply win an argument with a woman. no joke, bro.

En jaksa enää youtubea katsoa. Lataan sims patchia peliin mutten aio pelatakaan.

Käännän päätä kuin saw nukke ja katson sänkyä. Hei pääsispä jonkun uniin. Voisin katsoa Cell2. Tai Star Trek sen uusimman elokuvan. Mutta en löytänyt mitään elokuvaa mitä haluaisi katsoa vaikka reittasin (rate, arvostella) yli sata elokuvaa film2home:ssa.

Kävellyt muutaman kilometrin tänään eli ei tarvitse mennä kuntokolmosellekaan.
Mitä elämässä sitten on? Paitsi kärsimystä.
Tehnyt tänään kahviakaan kotona yhtään.

Tylsistymis maximus ? Voisin vannoa että mitään epätavallista en saisi kirjattua ylös mun elämästä tai ihmisistä ylipäänsä ympäristöstäni vaikka kuinka tekisi harjoituksia hengittää tai sulkea silmiä ja keskittyä.

Negatiivisuus on vain jonkin puutetta. Eli pahaa. Se ei ole... no siis siinä ei ole totta tai muuta, se vain... keksittyä, kumpuaa jostain synkästä... ennakkoajatuksista, kieltämisestä, paremmuudentunteesta, mitä muuta vielä.
Tulen kai kipeäksi kun pohdin tässä housuitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti