anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.10.13

ennustaja skämmi sara-freder

Koska tiedän ongelmat murskaavat sinua,
Tiedän nämä ongelmat ovat lamauttavan ja tukehduttavat sinua, ja tiedän myös, ne pitävät sinua tekemästä oikeita aloitteita ja energisiä päätöksiä, jotka positiivisesti muuttaa kurssin oman olemassaolon.
Tiedän myös, Kajsa, ja olen jo nähnyt sen, että sinulla ei ole enää resursseja joilla sinun täytyy selviytyä ja kamppailla tämän massiivisen määrän vaikeuksia joka kuluttaa elämääsi. Sinulla on myös jokin outo vaikutelma, että joku tai jokin tekee pilaa sinusta ja haittaavat kaikessa mitä teet.

Tiedän myös, että kukaan ei ole pystynyt tai halunnut antaa sinulle apua tarvitset, koska kukaan ei ole todella yrittänyt ymmärtää sinun tai ongelmia, eikä kukaan koskaan löytää oikea ratkaisu, oikea tapa auttaa sinua.
Tiedän kuitenkin, samoin kuin sinäkin, että sinulla on vielä syvällä itse, kaiken se kestää selviytyä näistä ongelmista ja vaikeuksista.
Kuitenkin, olet aina tuntenut tämän "este", joka esti sinua toimimasta saada mitä ansaitset elämässä.

^^periaatteessa kaikki mun elämässä on paskaa ja siihen ainoa keino on amuletit ja salaiset taikariitit ynnä muut ennustajan kyvyt jotka vain hänellä on :~~~D

Mutta toi ei kovin kaukana ole siitä miltä musta oikeasti tuntuu?

No joo... huomenta vain. Katson taas Pokémonia ja varmaan juon aamukahvit ynnä muuta. Laihtunut en ole. Aamupalaksi muutama juustosämpylä x-C

MUOKS.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti