anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

1.10.13

En halua paisutella paskapuheitanne, mut...

Toi ei ole mikään normi masu (yök). Mua oksetti tänään ja voin pahoin ja muutenkin ällötti kaikki ihmiset koska hieman eri tajut mikä on kauneutta (tai sit aamupahoinvointia).
Ei kannata alkaa vertailemaan minua tuollaisiin ällöttäviin; joiden tarvii tuntea olevansa parempia muiden kustannuksella.
Mä olen hyvä ihminen ja olen päässyt pitkälle ja mulla on nyt moni asia erittäin hyvin ja tasapainossa elämässä.... olen ollut kyllä ilman sokereita (emt, nuudeleita taisin syödä tuollon) monta kuukautta !!
Ja noi harhaluuloiset pellet on sitä mieltä että rasvat oisi jotenkin terveydelle haitallisia. Ei elämää olisi ilman. Rasva pitää kahvipavutkin koossa.

Katson Räyhä Ralffia. Suurin osa leffasta tapahtuu karkkipelissä xD
Ostin tänään kilon sokeria.

Olen vain virhe ja pahis<3 hehee vittu kun voi samaistua. Vaiks musta on sympatiat kaukana x)

Mitä väliä jos tykkää vaan vetää henkoset tupakasta, kuluuhan toi savuke silleenkin eli miksi pitäisi addiktoitua johonkin nikotiiniin ja sen lisäksi niihin tuhanteen myrkkyyn mitä siihen kuuluu. Haluaako joku kuolla ja miljoonat poskiontelotulehdukset aiheuttaa ja niin edespäin passiivista tupakointia tappaa muut hitaammin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti