anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

4.10.13

eikös ole hauskista minioneillakin (ei hajua mitä ne minionit on, en ole nähnyt itse ilkimyksiä)

Ihan naatti.
Kannoin kaupungilta ruokaa koko 50e lahjakortin edestä (Sokokselta). Lähinnä viherpiiperrys juttua. Eri asia meneekö ne hukkaan vai teenkö oikeasti jotakin.
Siemeniä, pähkinöitä, pinaattia, salaattia, selleriä, kurkkua, halloumia??
Miettii siinä sit tuleeko vihreä mun smoothiesta. Ei niistä koskaan tule. Tai no kurkku on ihan hyvä kait siihen ja selleri (vihertymiseen)
Voi olla että ostin myös juustosämpylöitä mikä on pahempi juttu. Ne on nyt vielä kassissa, että tuleeko fail.
innocent 0,75L smoothiet oli kaksi vitosen ja liemikuutiot kaksi sai kolmella eurolla.
Mun kuutiot on menneet jo vanhoiksi tässä muutamia kuukausia takaperin. Ihan hyvä silti tuli tänään makaroni. Jostain syystä lihaliemikuutiot+makaroni on mun lemppari ollut kerran kun isäpuolen veljen perhe teki sitä lapselleen ja sitten minäkin jotenkin tykästyin. Vaikka suola ja kaikki on toki pahasta ja hiilarit ja noin.
mutta tarvisi syventyä nyt tuohon Closeriin<3 en jaksa enää ladata sitä iphonesta :( Mutta miksi tarvii tilata koko vuosi yli kolmellasataa jos haluaisi sen kotiin (joka viikko)??!!! Tai siis en mä edes tiedä jotakin julkkiksia tuosta. Kuka ei nyt tietäisi Poshia tms mutta sitten siinä on myös towie sarjasta mainittu henkilöitä ja mä en brittiofiilinä edes tiedä mikä on towie. *headbutt* eikä mikä se on kun eikun siis facepalm :D
Nauroin. Vähän väsynyttä huumoria itsellä. headbutt on kai pokémon liike. oisko jokin clefairy tai mikä lie (sori nyt käyn bulbapediassa) joo CUBONE. tota mä hain. Se oppii headbuttin (muiden joukossa)
ööh ja ihmiset on hirviöitä ja silleen sisältä mutta tokkiinsahan niitä sängynkin alta löytyy näkymättömiä käsiä niin ettei kaikki aina ihan käy järkeensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti