anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, lokakuuta 05, 2013

Ei oikein huvita tämä datailupuoli kuten muutkaan lääkitykset tai virikkeet

Eksyin johonkin skitsofrenia blogiin kun hain sanaa hylkiö googlen kuvahaulla... tai no, "hylkiöt". En liittynyt en halua olla seitsemäskymmenes (ja miksi tässä blogissa vain 2, häh?)

Tarvitsen vain innoitusta! Kuuntelen mieluummin spotifyta ja palelen kuin käärin hihat ja teen jotain. Yleinen viihtyvyys on muutenkin hyvä (imuroitu pari viikkoa sitten tms).
Tai siis eihän tietokone sen enempää paina vaikka sinne vähän datapillua tunkisi eikun
Poistakaa profiilinne ylilaudasta ja alkakaa minua obsessoimaan<3 nimim suomi24-tosirakkautta-etsimässä

Miten sitä elää talven yli? Onneksi olen lämminverinen! En tarvitse "oikeaa" kosketusta, minua ei tarvitse pitää lämpimänä...

Tuli hylkiöt mieleen kun katsoin ketä minulla facebookissa chatissa ja päivittäisin statuksen, että hei mitäs teille hylkiöporukalle...? Ei ne mitään kuitenkaan vastaa :D Mokomat trollit, lol.

Tänään on opettajien päivä. troll teacher haullakin melkein 50 miljardia tulosta. Siis ei mun ajatuksenkulussa mitään vikaa ole. Kai mä sitä tarkoitinkin kun olen aina halunnut luottaa omaan aivotoimintaan. Kukaan ei vain tajua mun ongelmia (koska ihmiset keksii niitä niin paljon itse että vaikea olla sulkeutumatta täysin).

Koittakaa jos keksitte miksi voin samaistua yksikseen asustelevaan peikkoon, vaikka kuten muut lapsena pelkäsinkin Rölliä yms. vilkas mielikuvitus piti röllilauluista... ja peikko tai karhu tai muu metsässä oleva vähän sadunhenkinen olento on toki mainio suomalaisuuden perikuvaus
(vaikka suku ilmeisesti Venäjältä onkin isän puolelta :D)
Musta tuntuu että joku babla (venäjäksi troll) tuli kaveriksi foursquaressa tänään?
Miten voi olla oppimatta syvällisiä asioita kun käytössä on....

 you guessed it! world-wide-web
(kannattaa muuten katsoa vähän mitä lapset katsovat netissä vaikka ne vihaisikin sua? Mä tosin vihasin äitiäni muutenkin eikä tarvinnut kuin olla kiltti tms. hei lukekaa babysitter's clubia jos ikänne sallii)

Onpas muuten litteäksi saatu pallo :0 eikä se haittaa kun noi ketjut liikkuu maasta toiseen siten kuinka yhteyksiä on netin kautta luotu facebookissa (kopsin tuon sinisen maapallon zuckielta ;p)

Tilasin muuten jonkun anarkisti farkkuketjun ebaysta mutta ei ole tullut vielä? jee vähänkö näin niitä yksi päivä sokoksella ja näytti joltain sid viciouselta
(mun isä näki sex pistolsin livenä kun se oli nuori. ihmiset heitteli niitä kaljatölkeillä)

mutta hei tällaista perus hylkiö-terveyden-rajamailta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti